Tidig måndagmorgon

Första veckan jag jobbade trodde jag aldrig att jag skull lyckas komma in i det här med att gå upp så sjukt tidigt på mornarna. Men vet ni vad? Det har gåt över all förväntan. Visst är man trött när klockan ringer, men det är bara att bita i det sura äpplet och kliva upp.  Och när man väl kommit upp ur sängen, då är det inte så farligt längre. 
 
Så nu när jag kommit in i den rutinen att komma upp på morgonen, och framförallt gå och läga mig tidigt på kvällen fortsätter vi att jobba in nya rutiner. Förra veckan testade jag att köra bil till och från jobbet istället för att pendla kolletivt och det gav mig så mycket frihet att jag nog måste fortsätta med det. Det gav mig möjlifgheten att träna på morgonen innan jobb. Förra veckan blev det ett morgonpass, och den här veckan satsar jag på två. 
 
Den här veckan har jag också gjort en plan för hur min träning ska se ut. Det är inget som är skrivet i sten, men det hjälper mig att inte skjuta upp träningen och att hitta glädjen i det. På schemat står en fotbollsträning, två morgonpass på gymmet och lite kondition. 
 
Om tre veckor ska jag även presentera vad det är jag bestämt mig för att ha som nästa satsning, som jag nämnde för någon vecka sedan. Det är mycket spännande på gång, även om aktiviteten här kan tyckas låg. Men håll tålamodet uppe!
 
 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer