Seriöst?

Veckan var planerad med massa träning, och självklart går jag och blir febrig redan på måndagen. Det släppte ganska snabbt, men snörvlar och skrockar som en gammal tant och det raspar fortfarande lite i halsen. Så det är nu onsdag och hittills har två träningspass strukits. Jag sätter mitt hopp till fredagen och helgen. Snälla snälla snälla, bli frisk...
 
 
De senaste dagarna har således inneburit en hel del sömn, stickning och onepiecemys. Inte helt dumt det heller, men inte riktigt vad jag tänkt mig. Idag rycker jag dock upp mig och går på arbetsmarknadsdagar för att hitta mig ett nytt jobb.
1 fight4fit:

skriven

Krya på dig nu! Känns som om alla är sjuka till höger och vänster. Men du får se det som om att du har det gjort sen när de är över :)

Svar: Jo, jag får väl försöka tänka så. Frågan är bara hur länge man ska orka vila för att inte vara säker på att man blir frisk.
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer