Yoga meltdown

Vaknade klockan 9 idag och bestämde mig för att jag absolut inte fick somna om. Har nämligen vänt dygnet lite, sådär som hör till när man är ledig. Så jag gick upp och bestämde mig för att testa Jillian Micheals Yoga DVD innan frukost.

Det var en yoga med mycket mer rörelse, alltså väldigt mycket styrka. Jag ska vara ärlig och säga att jag fuskade och gjorde inte hela. Hade jag vetat att det var så fysiskt hade jag ätit innan. Hela världen började snurra och nu sitter jag istllet med min frukost framför mig. Det blir till att testa den där Yogan en annan dag när jag är förberedd på ett ordentligt Fys-pass.



Nu blir det väl till att äta upp och fortsätta plugga.
1 Åke:

skriven

Det var väldigt vilket stort rött fält bloggen börjar med. Jag trodde först att du lyckats skicka hela blogghistoriken in i blogghimlen innan jag scrollade ner och såg inläggen

2 Vic:

skriven

Gillar den nya designen skarpt!

3 Josefin:

skriven

Men snälla lilla pappa, du kan väl trycka på F5? ;)

4 Åke:

skriven

vadå F5 jag var krigsplacerad hos F21

5 Neewbie:

skriven

Alltså det här är så min smak! Massor av olika fröer och bär och yoggi! Så smaskigt :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer