Morgonstund, med kaffe i mun

Som ni kanske märkte dök aldrig inlägget om att pussla ihop vardagen så att tiden räcker åt upp igår. Vi kan väl ironiskt nog säga att jag inte lyckades få tiden att riktigt räcka. Kom hem kvart i tolv från spexet och stupade då direkt i sängen.

Nu sitter jag uppe och dricker kaffe innan jag ska bege mig för att handla frukost åt tysklandsresenärer. Japp, idag åker vi utomlands! Dagsresa till tyskland för att fylla på spexförrådet med öl.


Älskar morgonläsning av bloggar

Det är som jag tidigare sagt mycket med spexet just nu och resterande tid måste gå åt till skolan. Det gör mig lite smått irriterad att jag inte hinner göra allt jag vill på dagarna. En sak som tyvärr blir vädigt lidande är min träning. Den här veckan har jag insett att jag inte kommer hinna med mycket mer än promenaderna till och från stan och alla lyft av ölflak. Men min tanke är att om jag kan sköta kosten och ta vara på den vardagsmotion jag får så tar jag nya tag nästa vecka. Varje träningstimme jag då kan yckas planera in är guld värd.

Det är inte värt att tappa hoppet!
1 EmelieMaria - träning&annat:

skriven

Kroppen mår nog bra av en veckas lågintensiv träning nån gång då och då! Bara kämpa igenom all spex så ska det nog bli bra :D

2 Pierre:

skriven

Skulle väl säga att det här är ypperligt tillfälle att lära mer om just att få in träning och nyttigt i ett jäktat schema. Det är ju oftast så folk har det, upp 6 på morgonen, jobba från 7-8 och hem vid 16 tiden på eftermiddagen. Man ska hinna äta, man ska hinna ta hand om sig själv, man ska träna, laga mat, ta hand om hemmet och eventuellt även lite hobbyverksamhet och träffa folk. Så ypperligt tillfälle på hur man kan planera och ändra för att under jäktade/stressade/uppbokade tider få in bra kost samt daglig motion i någon form. Tummen upp!

3 Pierre:

skriven

Är det inte lite väl ego att börja morgonen med att läsa sin egen blogg?? ;)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer