Värmande Kaffe

Påsken har definitivt inte gått i hälsans tecken. Har mest suttit inne och pluggat och druckit kaffe. Det har blivit mycket kaffe. Och även en hel del godis. Just nu sitter jag inne och värmer mig med kaffe medans skruvdragaren är på laddning, och sen ska vi ut och lägga de sista plankorna på trädäcket. Och sedan ska det pluggas ännu mer.

Kaffet har blivit en drog för mig. En värmande kompis som alltid finns där och ställer upp. "Men jag kan sluta om jag vill" inbillar jag mig. Men behöver jag sluta? Så länge tillgången på det svarta guldet finns, varför sluta? Älskade älskade Kaffe.





Ikväll ska jag dock röra lite på mig då det är fotbollsdags. Sista matchen innan seriestart, dock möter vi oss själva, men det kommer nog erbjuda bra träning åtminstone.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer