Budapest i mitt hjärta

Vi har landat i budapest och varit här i ett dygn nu. Det är en väldigt trevlig stad. Igårkväll gick vi mest runt och tittade på staden och njöt av blommorna på träden och det lite varmare vädret. Vi bor precis vid operahuset, så det är gångavstånd till de flesta ställen man vill till. Men det blir mycket promenerande så jag är väldigt glad att jag tog med mina joggingskor.

På hotellet finns det fri tillgång både till internet och till gymmet, dock har jag inte med mig några träningskläder. Vi är ju trots allt bara här 3 dagar och motion får jag ändå av alla promenader.

Idag har vi shoppat, ätit gulasch och tittat på saluhallen där vi också åt langos. Nu ska vi bege oss ut igen för att besöka stadsparken. Avslutar med en liten bildbomb.







Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer