En lång fredag

Som jag nog nämnt är jag nu mitt inne i en period med tentaplugg igen. Samtidigt som jag sitter inne och pluggar och dricker kaffe står Tobias ute i trädgården och lägger trädäck på vår uteplats. Igårkväll lyxade vi dock till vardagen och gick på bio. Vi såg (såklart) Hungergame och jag blev faktiskt riktigt förvånad över hur bra jag tyckte den var.

Innan fimen började åt vi middag på ett café bredvid. Bda två tog bakad potatis och blev positivt lverraskade över den stora mängd sallad man fick till. Var knappt så man orkade äta själva potatisen. Vi hann även springa och köpa en stor påse godis innan vi slog oss ner i biosalongen.



När filmen var slut insåg vi att det inte gick några passande bussar, så det var bara att börja gå. En 45 minuter senare var vi hemma och slog oss ner i soffan för att zappa på våra 170 prova-på-kanaler som comhem tyckte de skulle ge oss såhär lagom innan tenta för att öka på pluggmotivationen. På viasat-film visade de filmen Grown-Ups som jag somnade fint till.
1 Anna M:

skriven

Har du läst boken? Annars kan jag varmt rekommendera hela triologin, läser själv tredje boken just nu.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer