snabbresume och blandat babbel

Har blivit dåligt med bloggande de senaste dagarna. Börjar bli mycket på jobbet igen och måste hinna göra en del innan jag ska opereras i nästa vecka.

Igår fick jag även ett underbart mail av min älskling, så mycket tid går till att sitta och läsa det, om och om och om igen.

Under förmiddagen idag har jag suttit och tittat på nelly.com. Blev ett par skor... och en topp... ojdå... Men snyggt blir det! Ska snart till jobbet och fixa en del grejer. hjälpa till lite inför welcomeparty som är ikväll, men ska  dock inte gå på det.

Imorgon är det städning som står på schemat. måste få i ordning lägenheten innan operationen. rensa kyl och sånt från allt som kan bli gammalt då ag planerar att flytta hem till mamma och pappa i veckan.

Blir kanske ett mer vettigt inlägg här senare.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer