10 000, kiss my ass

Haha!
Jag upptäckte idag att jag hade stegräknare. Jag läser en hel del träningsbloggar. En av dem är en tjej som varje eftermiddag/kväll visar sin stegräknare och nsätan varje gång har hon inte nått upp i mer än några tusen steg. Rekomenderat tror jag ligger runt 10 000. Då sticker hon ut och springer och lyckas knappt komma upp i sina 10 000.

När jag då upptäckte att jag hade stegräknare i ipoden tänkte jag att det måste ju testas. Alltså har jag hela dagen gått med denna stegräknare på höften. Jag har haft en relativt stillasittande dag på jobb idag och hade ingen aning om vad jag skulle hamna på. När jag kom hem och kollade antal steg jag kommit upp i idag visade det sig att jag spräckt 10 000 gränsen med råge, utan att ens anstränga mig. 11 975 steg var jag uppe i. Sen tog jag av den, och nu under kvällen har jag även sprungit runt som en galning i lägenheten och letat efter min formelsamling i hållfasthetslära.

Känner mig så duktig :)


Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer