Matchreferat: Veberöd - Södra Sandby 1-5

jahaa, Då ska man försöka skriva något om matchen idag. Det gick väl sådär.

För motståndet stod Södra Sandby, så det var viktigt Derby. Ska börja med att klargöra att jag även idag satt på bänken. Första halvlek var inge vidare, men vi lyckades iaf hålla hyffsat rent. I halvtid stod det 0-1.

I pausen blev hela laget lagom tilltuffsat av stefan och vi gick ut som ett nytt lag i andra. Men detta höll bara i tio minuter / en kvart, sen gjorde Sandbys Carolina Höst sitt andra mål för dagen. Nu föll allt och Höst fick göra ännu ett mål och två andra sandby-spelare fick även de sriva sina nam i målprotokollet. Inte förrän sista fem började vi jobba som ett lag igen och då kom både målchanserna och ett reducerande 1-5 mål av assal. Ingen rolig förlust detta.