Gummistövlar

image51Jag har kommit på att jag måste ha ett par gummistövlar. Det är ju bara så praktiskt. Perfekt inför den svenska sommaren. Och kan tänka mig att det kommer behövas på Valborg då det blir fest i parken.  För er som inte varit i Lund under en valborg kan jag nu berätta vad det är som gäller;

Det är lite som en endagars festival, fast utan banden. Man sitter och har öl-picknick och sillafrukost i Stadsparken hela dagen i sina små camp.

 Riktigt kul ska det bli, men om det fortsätter vara så här blött hade det ju kunnat vara en ide med gummistövlar. Ska man då satsa på vanliga gröna, eller några roliga mönstrade? lite kluven på den fronten faktiskt. Vad tycker du?
1 Angelica:

skriven

Satsa ;) ballt och snyggt och man väljer rätt kläder till med gummistövlar! :)

2 Emma:

skriven

Åh, saknar valborg i lund och skåne! Undrar hur man firar i Norrköping? hrm..:P

3 Sandra:

skriven

Jag skulle helt klart satsa på ett par mönstrade! ;)

4 Emma:

skriven

håhå¨jaja, det hade varit riktigt najs =)

5 Sandra:

skriven

Svar. Jo det har du rätt i, men annars kanske det finns några med ett diskret mönster...är inne på mönstrade själv.... :P

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer