Dugga

Usch och fy och blä.

Nu har jag drabbats av panik. Mitt i magkrämporna (mensvärk) kom jag på att vi har dugga i Finita elementmetoden nästa torsdag... Det har ju bara gått två veckor av kursen, och jag har ju knappt börjat räkna! hur ska detta gå? Man måste dessutom klara duggan för att klara tentan. så all ledig tid (vilken det är väldigt ont om) får gå åt det nu. Skulle egentligen suttit i bastun på Helsingkrona nu, men så blev det alltså inte. Får nöja mig med att käka med de andra och sen sticka hem och räkna nmär de ska gå till Nation... Kul



Onödigt vetande: En Dugga är för er som inte vet ett delmoment i en kurs som är i princip en liten tenta på va man lärt sig hittills. Anledningen till att det fått namnet Dugga är att det är inte så mycket, men jävligt irriterande, precis som ett duggregn.
1 Jennie:

skriven

jobbigt med mensvärk :(

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer