Du gör mig lycklig

Så enkelt är det. till och med när du bor i Stockholm är jag lycklig för att få vara din.

Just nu är de väldigt mkt med jobb och imorgon åker vi iväg på teambuilding. Vi kommer vara  borta till söndag och jag vet inte vart vi ska. Det är hemligt. Men det blir nog ballt. Känns som man behöver komma iväg lite.

Nollningen närmar sig med stormsteg och snart smäller det. Jag vet att det kommer vara mkt job.. extremt mkt jobb. Men det ska bli roligt. Det blir spännande. Ser det som en utmaning.

Dagens höjdpunkt är när jag får höra din röst.

jossefinast Kommentarer (0)

längesedan

Ojojojoj... Det var längesedan. Jobbar mer eller mindre dygnet runt 7 dar i veckan. Ska försöka tagga ner det lite nu. Det är inte hållbart såhär. Men det är tur jag trivs i alla fall.

Mycket har hänt sedan sist. Jag vvar i barcelona. Tobias var i barcelona. Jag kom hem. Jag hade halsfluss. Tobias to ghand om mig. Jag var i Marieholm med yoshi, Tobias och Halsfluss. Jag var i juleboda med Yoshi Tobias och Halsfluss. Jag började jobba igen. Yoshi har fått en hundkoja på kåren. Den väntar nu bara på att målas. Tobias har åkt till stockholm och stannar där ett halvår, men veckopendlar förhoppningsvis ner hit på helgerna. Längtar redan.

Nu i veckan som kommer ska jag åka iväg på teambuilding till hemlig destination. vi får väl se vad som händer. Men nu måste jag sova. Imorgon ska jag klara av att jobba in ehla veckan.

Imorgon ska jag förresten på lägenhetsvisning med mamma och pappa. Får se om det är något att ha. 

Yoshi och tobias i marieholm

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer