Bröst och Axlar

Del 2 i 4-spliten är nu avklarad såhär på tisdagmorgonen. Passet fokuserade på bröst och axlar och innehåll följande övningar; Bänkpress, hantelpress, Hantelflyes, Militärpress och Arnold press. Jag la dessutom till några flyes i Cablecrossen efteråt. Att sedan platta håret var en bra idé... 
 
Tränigsvärken från gårdagen har varit påtaglig, men inte alls så farlig som jag igårkväll misstänkte att den skulle bli. Men visst, det kan fortfarande bli värre tills imorgon. 
 
 
Som ni ser ovan och även från passet igår håller jag på att försöka få till lite bättre bilder när jag är och tränar. För att lyckas med detta har jag börjat dra med mig systemkameran, och det går smidigare och lättare än med mobilen. Det blir ju även bättre kvalitet ljus och färgmässigt på bilderna, men. Jag får nog byta till mitt kit-objektiv (18-55 mm) och sen har jag problemet med skärpan... Den lägger fokus när jag ställer in kameran på att räkna ner tid och ändrar inte det när jag sedan hamnar framför kameran... Jag ska kolla med detta. Fram till dess får ni stå ut med dessa konstnärliga (konstiga) bilder uppblandat med de gamla mobilbilderna. 
1 Denise :

skriven

Sätt fokus på manuellt och ställ in fokus på något som är bredvid där du planerar att stå, och ha ett liite högre bländartal (jag tänker att även om det är dunkelt så står ju kameran still) kanske? :) har aldrig testat själv så det är bara ett förslag.

Svar: Problemet är ju att det inte alltid är någonting i samma nivå...
Josefin Sjöberg

2 Karolina "Kakolina":

skriven

Man blir motiverad när man läser igenom din blogg :-)
Keep up the good work!

Tänkte tipsa om min julkalender jag har på min blogg. Kika in vettja och tävla lite :-)

Vänliga hälsningar,
Karolina "Kakolina"

Svar: Tack så mycket :)
Josefin Sjöberg

3 ST:

skriven

Hur länge har du tränat?

4 Madeleine Jonsson:

skriven

Härligt jobbat!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer