IndoorWalking på Friskis

Sådär, då har man testat på Friskis för första gången och även Indoor Walking.
 
Passet jag var på var som jag skrev tidigare ett kombinerat pass. Först körde vi cirkelträning med 17 olika styrkemaskiner. Ett varv med 45 sekunders arbete på varje station. Det var övningar som tränade olika delar av kroppen och stor variation. 
 
När detta var klart gick vi över till indoor walking-salen och körde ett pass på 45 minuter. Det var en pytteliten sal med ca 25 crosstrainers. Jag hoppade upp på en mellan mamma och hennes kompisoch började trampa. Vi vred på motsåndet och körde lite olika ställningar. Vi gick i backar och vi gick  i intervaller.
 
Innan passet förväntade jag mig att det skulle vara som spinning fast med crosstrainers. Och det var precis så det kändes. Jag gillade det mer än jag gillar spining, men det kräver nog några gånger innan jag ska riktigt uppskatta det. Och framförallt krävs det betydligt bättre musik. Tänk vad mycket musiken kan göra för ett pass...
 
Åt kålpudding hemma hos föräldrarna, åkte sedan till Friskis och Svettis för träning, och i slutet rann svetten något kopiöst.
 
Så för att summera kan jag väl säga att jag gillade att det var både styrka och kondition kombinerat i ett pass. Jag gillade att köra ett spinningpass utan de där sablans cyklarna och gillar konceptet med inddor-walking. Däremot gillade jag det inte tillräckligt mycket för att komplettera med ett gymkort till. Men hade passet funnits på mitt gym hade jag definitivt testat fler gånger för att få en bättre uppfattning.
1 Pierre:

skriven

Tja, under vintern när det är som det är ute nu så är det nog trevligt med antingen detta eller spinningpass. Men till våren och sommaren är det nog skönare, för min del, med lite frisk luft och omväxlande miljö =)

2 Anna M:

skriven

Åh, det låter ju skoj. Synd att de inte har det på Gerda

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer