Att testa nytt

Helt plötsligt var jag taggad på massa bilder på facebook från Actic training day. Man är ju inte som vackrast när man tränar. Hyffsat svettig. Det roligaste med den dagen var att testa nya pass. Att hitta nya träningsformer att inspireras av och glädjen under klasserna är en kick i sig själv.

Boxen som bilden nedan är ifrån var ju inte min favorit, men jag kämpade på och tog mig genom det. En sjukt härlig träningsverk fick jag också. Jag ska väl ge box en ny chans någon gång, men då tillsammans med en kompis och utan att ha gått på ett afropass precis innan. Men det lär nog dröja ett tag till dess.



Något annat som jag verkligen vill ge en chans men är lite smårädd för är spinning. Men det är jobbigt aatt gå på nya pass ensam tycker jag. Man känner sig så utsatt. Men imorgon är det jag som testar Yoga!

Någon som har tips på roliga träningsformer jag borde testa?

1 Sandra:

skriven

Jag tycker verkligen du borde prova spinning! Jag går på cirkelgym/spinning 2 gånger i vecka och den kicken man får av spinningen, den är helt sjuk.

2 Carro:

skriven

Jag älskar spinning, det är så sjukt gött! Där snackar vi om att ta ut sig till max om man vill! Spagettiben deluxe när man kliver av.



Och bodycombat är något jag ÄLSKAR. Testa, testa! :D

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer