Måndagsben

Förra veckan sa jag att jag skulle komma igång igen, och det gjorde jag. Dock var jag ganska sparsam med blogginläggen. Jag kände på något sätt att jag inte vill e jinxa det. Det har hänt så många gånger förr att man efter ett pass säger "nu är jag igång" och sen tappar man det lika snabbt igen. 
 
Men förr aveckan fick jag ihop 5 träningspass och idag är det måndag. En måndag då jag inte låg kvar i sängen och tänkte: äh jag kan lika gärna träna ikväll eller imorgon", utan istället gick upp, bytte om, blandade en shake och åkte till gymmet. Jag körde första spliten i mitt 4-split program, med fokus på ben. Det känns just nu kan jag ju berätta. 
 
 
Kämpar i mig min frukost nu för att kunna hoppa in i duschan och sen göra mig klar för jobb. Men det går inte så snabbt idag... 
 
1 JHH:

skriven

Åh :) bra jobbat :) 5 pass är ju grymt!!! :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer