Uppdaterat med guldklimpar

Jag har suttit och uppdaterat mitt inlägg som heter "Läsvärt" och som hittas längst upp i menyraden på bloggen. Jag har lagt till lite fler inlägg och delat upp i olika kategorier. Detta är inlägg som jag själv har "gillat" på bloglovin och som jag vill kunna hitta tillbaka till. Tanken är att om jag gillar dessa inlägg kanske ni också gör det, och då kan jag ju dela med mig av mina guldklimpar. 
 
 
Har ni tid, ork och lust tycker jag definitivt ni ska titta in där och klicka er vidare till de inlägg det tipsas om och läsa. Har du några inlägg som du gillar sådär lite extra mycket, på din eller någon annans blogg? Kan du inte tipsa mig då? Det produceras så oerhört många inlägg i bloggvärlden, och varför ska de glömmas bort bara för att de blir några dagar gamla? De innehåller ju fortfarande samma visa ord eller finurliga tips...
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer