Svett utanför zonen

Jag säger bara oj! Oj vad jag har svettats ikväll! 
 
När jag kom hem från jobbet var klockan 16.40 och jag var så trött, så jag bestämde mig för att sova en halvtimme på soffan. Satte larmet och slocknade. 30 minuter senare släpade jag mig upp, bytte om och gick ut med hunden en snabb promenad. Sen bar det av med pågen till gymmet. Det var dax för Suunto-spinning. Idag lyckades jag inte bara lura med Pågen, utan även Pierre, så vill ni veta mer om passet gissar jag att det kommer gå att läsa om på hans blogg. 
 
Jag och Spinning har ett ganska knepigt förhållande. Jag älskar att hata det och drar mig lite för det. Men så fort man kan få siffror och statistik på prestationen är det urkul! Idag kom jag upp i en maxpuls på 196 bpm och genomsnittspuls på 177 bpm. Och svetten fullständigt forsade. 
 
Men oavsett statistik eller inte så innebär den där cykeln, varje gång att jag måste transportera mig en bra bit utanför den där välkända lådan. Och som vi vet är det ju där magin händer, Outside the comfortzone. 
 
Hemma igen, fortfarande dyngsur.
 
Väl hemma igen blev det till att laga mat och fylla på energidepåerna. köttfär och vitkål stekt med champinioner och lök och till det en skvätt lingonsylt. Nu är jag mätt och belåten och ska sitta här en stund innan jag somnar gott. En tidig kväll är välbehövd.
1 Karin O:

skriven

Svar: Visst kan du göra övningen med gummiband om du hellre vill det, när det handlar om träning gäller det att tänka positivt. Själv är jag inte så mkt för gummiband och tränar hellre med vikter.

Bra puls!:)

2 JUNITJEJ:

skriven

Bra jobbat!!!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer