En ny favorit

Idag har varit en riktigt riktigt trött dag. Jag tycker det är allt jag skriver nu för tiden, men idag var det verkligen värt det. 
 
Gårdagen bjöd på potatisfest (kanske kommer bilder under morgondagen, har inte hunnit gå igenom kameran än) hemma hos kompisar. De är uppväxta på en gård på landet som odlar just potatis. Vi plockade vår egen potatis, spelade brännboll, körde fyrhjuling och åt gott. En himla massa potatis blev det och det var så gott! 
 
På väg till potatisfest och min nya alkoholfria favorit
 
Men festligheterna och snarkande rumskamrater gjorde att jag tidigt imorse körde till dalby för att jobba med alldeles för få sömntimmar i kroppen. Och självklart har vi haft fullt upp hela dagen. För att fira att jag över huvudtaget överlevde köpte jag hem en av nyheterna i den alkoholfria hyllan, och oj vad gott det var! Jag vet ju vad jag ska dricka i fortsättningen de gånger jag kör eller av andra anledningar ska undvika alkohol. 
 
Rosédrickandet har varvats med lite plankor för att komma ikapp med utmaningen framför besvikelsen till fotbollsmatch på TV. Och det var min fredag. Hur har er sett ut?

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer