Blir man frisk av Sushi?

Jag tyckte det var värt ett försök. Förmiddagen har spenderats i skolan för att färdigställa en inlämningsuppgift och det var kämpigt kan jag säga. Att över huvudtaget ta sig ur sängen imorse (efter 9 timmars sömn) kändes som att bestiga ett berg. För att sedan inte tala om att cykla till skolan. Att sedan klättra upp 3 trappor i maskinhuset gjorde mig så anfådd att jag inte visste var jag skulle ta vägen. 
 
Hur som helst är inlämningsuppgiften klar och jag har handlat med mig 15 bitar sushi hem att tröstäta, sen blir det nog soffläge resten av dagen istället för föreläsning och exjobb. Måste. Bli. Frisk.
 
Love Love Love
1 Jenny:

skriven

Ja det skulle vara mega kul! :)

2 Mikaela:

skriven

Jag ligger hemma med förkylning och feber idag. Jag har verkligen inte tid med det, har egentligen praktik nu och kommer behöva ta igen varenda timma jag missar. Det gör att jag har svårt att slappna av. Sen känns det så jäkla jobbigt att vara borta från gymmet. Jag vill svettas och ta i, men inte svettas av att gå uppför trappan till övervåningen...

Svar: Förstår precis hur du menar...
Josefin Sjöberg

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer