Godmorgon Torsdag

För några veckor sedan beklagade jag mig över hur mycket jag avskyr morgonpromenader. Det var kanske inte hela sanningn. Det är konceptet med att tvinga sig ut på en längre morgonpromenad tidigare än man egentligen ska gå upp, att knata runt och slösa tid, som jag itne riktigt klarar av. Men i och med att jag har hund så tar jag ju morgonpromenader nästan varje dag (vissa dagar tar ju sambon hunden). OCh dessa promenader älskar jg, när jag har tid på mig, vädret är okej och framförall: när jag väl kommit ut. 
 
Som idag. Solen strålar, jag vaknade tjugo över åtta och skuttade ut med hunden. Frosten låg kvar på marken och i takt med att den smälte steg dimma från marken. Jag vill alltså med det här inlägget ge tillbaka lite cred till morgonpromenaderna, men det gäller om man har ett syfte med dem. Om man ska transportera sig någonstans eller rasta hunden. Men det där att gå för att gå, det har jag svårt för. 
 
 
Väl  inne igen blev det frukost. Kakan jag bakade igår innehåller enbart nyttigheter. Visst, den är väldigt energität, så man kan inte äta hur mycket som helst när som helst av den, men det kan man ju inte med någonting. Hur som helst så åt jag en bit av den här till frukost med en kopp kaffe. Gott gott gott. Att dricka kaffe till var verkligen pricken över i:et. 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer