Födelsedagsförmiddag

Födelsedagen har börjat bra. Fick frukost på sängen när jag vaknade och jag är ledig hela dagen. Vid 10tiden stack jag till gymmet och tannade där en dryg timme. Körde styrka följt av 15 minuter på löpbandet i höt tempo. Telefonen har plingat var och varannan minut känns det som och det är trevligt att veta att folk tänker på en :)

Träningen gick bra och jag är fylld av positiv energi nu. Efter gymmet blev det lunch på kåren tillsammans med styrelsen och nu har jag pillat lite i trädgården.

Sammanfattning av dagen hittills: Väldigt Positivt


De hade påskpyntat Chins-maskinen på gymmet :)

jossefinast Kommentarer (1)

I väntan på vaddå?

Efter en lång och hätisk dag går jag nu och lägger mig och inväntar morgondagen. Det är min 24e födelsedag, första dagen på påsklovet och det är en fredag. Jag har planerat massa roligt och hoppas på tid att blogga om det också.

Igår anlände en present som min fina sambo beställt till mig. En underbar klänning jag visar vid ett senare tillfälle.

jossefinast Kommentarer (0)

Trasig

Våren är här och jag hoppas den bestämt sig för att stanna. Med den kommer även fotbollssäsongen igång på riktigt och som följd får jag sommarben. Med en konstgräsplan är det ingen fröjd för bara målvaktsben kan jag berätta och nu har jag ett läskigt sår på vänsterknät som inte vill läka. Det blir helt enkelt tights under shortsen hela säsongen.



Nu är det jag som kör lite magträning här hemma framför TVn för att sedan börja planera April månad så smått.

jossefinast Kommentarer (1)

Hyllning

Jag har precis uppdaterat fliken "LÄSVÄRT" uppe till vänster med ett inlägg jag läste hos superSHEro. Detta inlägg sätter ord på många av de tankar jag haft på sista tiden som gjort mig frustrerad. Jag har aldrig läst bloggen tidigare men kommer helt klart titta in där fler gånger efter att ha läst detta inlägg.

Medans ni läser inlägget ska jag fortsätta sitta här i soffan, äta jordnötssmör med sked direkt ur burken och dricka kall mjölk.


För att läsa hela inlägget klicka på bilden

Ta hand om er!

jossefinast Kommentarer (3)

Ändrade planer

Jag åkte till gymmet enbart för att upptäcka att det var smockfullt ikväll. Jag bestämde mig för att vara positiv så körde fem minuter uppvärmning på crosstrainern och började sedan med att göra mina chins. Dock var allt annat upptaget, så efter att ha väntat en liten stund gav jag upp och begav mig till en backe i närheten där jag tittade på solnedgången.



Ibland är det skönt att bara få vara ensam med sina tankar. Träningen får vänta till imorgon, det är inte hela världen

jossefinast Kommentarer (3)

Eftermiddagssol

Att det är vår och härligt väder behöver jag väl knappt påpeka. Hela staden har vaknat till liv och det är så härligt att se alla lundastudenter krypa ut ur sina hålor och bada i solsken.

Själv njuter jag hemma på uteplatsen. Ska nog peta lite i rabatterna innan jag beger mig till gymmet.


jossefinast Kommentarer (0)

På gång



Jag tänkte att jag i veckan som kommer ska bjuda er på mitt styrkeprogram som Sefan lagt upp till mig. Håll utkik!

jossefinast Kommentarer (0)

Veckans träning

Då var det söndag igen och det är dags att sammanfatta veckns träning. Jag har varit ganska passiv med tanke på problemen med min ljumske, men nu känner jag ingenting av den längre, så det var nog helt rätt val att vila i början av veckan.

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Gym. Invigde nya styrkeprogrammet som skall köras fram till sommaren
Torsdag: Fotbollsträning gick dock av ganska tidigt för att inte riskera känningar i ljumsken
Fredag: Fotbollsträning, relativt hög intensitet
Lördag: Fotbollsträning både förmiddag och eftermiddag.
Söndag: Fotbollsmatch, en halvlek

Det har ändå blivit rätt många träningstillfällen, dock känner jag inte att det varit en optimal vecka. För att det ska kännas riktigt bra vill jag helst ha två alternativa träningstillfällen till fotbollen och högre intensitet än vad denna vecka bjudit på. MEn det är helt enkelt bara att satsa till kommande vecka för att höja energinivåerna.

jossefinast Kommentarer (0)

Recept: fiskbiffar

Igår lagade vi fiskbiffar för första gången och det blev sjukt gott med kokt potatis, romsås, paprika och broccoli. Har precis ätit en matlåda med samma innehåll och det var precis lika gott idag. Receptet hittade vi i min kokbok "familjens stora sunda kokbok".


Även Yoshi ser sugen ut. Vi lyxade till med öl till maten igår.

Receptet:

Superenkla och supergoda fiskbiffar (4 port)


400 g vit fisk (vi använde laska polock, går bra med torsk och sej)
1 tsk curry
1/2 tsk paprikapulver
1/2 tsk salt
1 ägg
1 dl ströbröd
1-2 msk olja

Grovhacka fisken och häll av överflödigt vatten. Blanda alla ingredienser i en bunke. Forma smeten till biffar och stek tills de är genomstekta.

jossefinast Kommentarer (0)

Rensa systemet

Nu är det jag som tar och samlar ihop mig. Var nyss ute med hunden i den underbara solen och invigde både skinjacka och solglasögon för iår. Nu blir det till att byta om och sticka till gymmet för att rensa tankarna och sedan kunna fortsätta med plugget.



Finns det något bättre sätt att bli av med uppbyggd frustrtion än lite frisk luft och träning?

jossefinast Kommentarer (0)

Frustrerande tankeblockad

Som sagt, många funderingar gnager och trängs i mitt huvud just nu. Jag har ett inlägg i mitt huvud jag vill skriva, men jag vil att det blir bra. Jag vill att det blir perfekt innan jag publicerar det, för det är viktigt för mig. Så jag tror n i får vänta lite på det, vi får låta det mogna.

Utöver det slits jag mellan viljan att träna och vetskapen om att jag borde vila. Jag tror dock det blir en kompromiss och att jag sticker till gymmet lite senare och kör mitt nya överkroppspass som Stefan satt ihop till mig. Det borde inte påverka ljumsken avsevärt.


Gårdagens mellanmål och dagens jag.

Nu borde jag verkligen få tummarna loss och påbörja min inlämningsuppgift. Den måste bli klar denna vecka för att jag ska hinna med allt jag borde göra. Men jag är segstartad.

jossefinast Kommentarer (0)

Morgonfunderingar

Den här morgonen har jag många tankar som trängs i huvudet. Ska använda dagen till att organisera dem för att sedan dela med mig.

Så länge nöjer jag mig med att citera smaljeansen:

"Mitt enklaste och snabbaste råd till dig med ätstörningar. Sluta läs den här bloggen. Jag menar det! Sluta läs alla sådana här bloggar."

(klicka på länken för att läsa hela det underbara inlägget!

jossefinast Kommentarer (0)

Halvtrist måndag

Jag har ont. Ljumsken klarade inte av matchen igår och jag fick gå av. Min häl är även den inte riktigt som den ska, men vad som är felet vet jag inte. Så träningsvilan fortsätter några dagar till. Förhoppningsvis kan det bli en lätt löprunda imorgon eller på onsdag och fotboll på torsdag. Men jag vågar inte riktigt hoppas på det.


Namnsdagskort och vårblommor

Dagen idag är för övrigt helt ok. Solen skiner, men det blåser kallt. Jag har spenderat förmiddagen uppe i Landskrona och jobbt med mitt projekt. Fortsätter med det här hemma under eftermiddagen genom att föra in alla värden i mitt fina excell-dokument.

När jag kom hem insåg jag dessutom att det är min namnsdag idag, eller nästan i alla fall. Det är Josef och Josefina som har namnsdag idag och det är det närmaste jag kommer. Mormor hade varit snäll och skickat ett grattiskort och hundra kronor till mig. Hon är bra snäll hon.

jossefinast Kommentarer (0)

Söndag

Efter att jag igår inne på ica hittade både billiga jordgubbar och perfekt mogen manog blev det idag lyxfrukost.  Efter att ha njutit i mig denna tallrik med fil/keso, grape, jordgubbar, mango och havreringar med några mandlar och lite solrosfrön sitter jag nu och väntar på att kaffet ska bli klart.

Eftermiddagen bjuder på plugg och städning för att sedan förhoppningsvis spela fotboll. Jag är dock fortfarande rädd att ljumsken ska ställa till problem för mig.


Dagens lyxfrukost

jossefinast Kommentarer (0)

Ofrivillig träningsvila

Fotbollssäsongen har dragit igån ordentligt nu. Den mesta träningen blir därmed fotbollsträningar och utöver det åste jag anpassa min träning efter fotbollsmatcher.

I torsdags på träningen lyckades jag sträcka höftböjaren/ljumsken lite lätt och gick därmed av träningen för att det inte skulle bli värre. Dörmed blev det även träningsförbud fredag och lördag för mig så jag har haft en ofrivillig vila. Men då nästa vecka bjuder på väldigtmånga träningspass kanske det är lika bra.


till vänster bilder från matchen för två veckor sedan. Till höger mina nya fotbollsskor.

Imorgon är det match igen och jag hoppas innerligt att jag inte känner av ljumsken.

jossefinast Kommentarer (0)

(förra) Veckans träning

Marsmålet är som ni kanske vet att träna minst 4 gånger i veckan. Därför sammanfattar jag i slutet av varje vecka hur det gått med träningen för att lätt kunna följa hur det går. I söndags satt jag itne vid datorn särskillt mycket och varken i måndags eller igår har jag haft tiden. Bättre sent än aldrig, därför kör vi nu en sammanfattning av förra veckan, som för övrigt var grym!

Måndag: vila
Tisdag: Löpning 7 km på band
Onsdag: Vila
Torsdag: Cirkelträning för magen
Fredag: Styrketräning med fotbollslaget + 15 min löpning på band
Lördag: Gym med fokus på rygg och axlar
Söndag: Fotbollsmatch

Utöver det har jag enligt marsmålet inte ätit godis eller chips i mars. Det är visserligen bara två veckor, men jag är väldigt väldigt nöjd.

jossefinast Kommentarer (0)

Vårsol

Tittar in här i vårvärmen när jag är hemma och vänder. Just nu är det mycket som händer och för att hinna med livet får bloggen lida lite.

Idag är det sjukt underbart väder och solen värmer på riktigt. Vi ställde fram utemöblerna här hemma idag och åt nybakade muffins och drack kaffe i vårsolen. Idag är veckans andra vilodag, och det är välbehövligt. Jag planerar at lägga in ett gympass utöver fotbollen den här veckan, men inte mer eftersom jag vet att nästa vecka kommer bli högintensiv med 7 pass fotboll.

Älskade krokusar!

Jag tänkte sammanftta träningen från förra veckan här senare ikväll.

jossefinast Kommentarer (1)

Den brann upp

Älskade söndag. Hela dagen spenderades slappandes framför TVn fram tills det var dags för fotbollsmatch. Vi mötte ett bra lag men vann med 3-1. Jag stod första halvlek och jag kände själv att jag gjorde en riktigt bra match, så jag är nöjd.

När jag kom hem insåg jag att det i princip inte fanns någon mat hemma, men lyckades fixa till en smoothie. Eller ja, råkade bränna upp motorn i mixern, så den blev bara halvklar och fick ätas med sked. Men god var den.


Innan min mixer brann upp

Smoothie:
kvarg
mjölk
frusen mango
frusen banan
jordnötssmör

Någon som kan tipsa om en ny mixer?

jossefinast Kommentarer (0)

Fria vikter

Gårdagen var en händelserik lördag. Den började med korvförsäljning på stortorget för att tjäna pengar till fotbollslaget. Genomfrusen och trött kom jag hem strax efter lunch och slappade lite i soffan innan jag drog till gymmet för att möta upp Sara.

Väl på gymmet körde vi ett gympass med fria vikter för rygg och axlar. Fria vikter är inget jag syslat särskilt mycket med, men jag tycker det är oerhört roligt egentligen. Det är bara svårt att få in tekniken rätt. Hur som helst har jag träningsvärken från helvetet i ländryggen och axlarna idag.



Jag vet inte vad övningarna heter exakt, så jag hittar på själv. Skriver mest upp ikterna här för at jag ska komma ihåg det till nästa gång.

marklyft - 20 30 kg
Pullups - 50 kg (hjälpvikt)
sittande axelpress hantlar - 7.5 kg
Triceps lyft Enarmad hantelrodd - 10 kg

EDIT: Sara kom med rättelse till mitt inlägg ;)

jossefinast Kommentarer (1)

Fredagsmys på bästa sätt

Fredagkväll firades med ett styrkepass på gymmet tillsammans med fotbollslaget (eller ja, med tre tjejer från fotbollslaget). Vi körde en timme med diverse övningar och sedan avslutade jag med en kvart på löpbandet. Det blev 2.7 km och svetten rann av mig.

väl hemma igen fann jag ett hjärta av värmeljus på hallgolvet och inne vid soffan hade pågen dukat upp med avokadeo, räkor och vitt vin. Och jag fick tulpaner. Älskade tulpaner.



Det har med andra ord varit en mycket lyckad fredag.

jossefinast Kommentarer (0)

Shoot!

Detta inlägg tänkte jag ägna åt att slå ett slag för en av de bloggare jag följt längst, Emelie Ohlsson.

Jag började följa hennes blogg under våren 2008 i samband med att itt intresse för foto ökade. Jag bestämde mig för att jag skulle köpa en systemkamera, men fram till det att jag hade råd skulle jag lära mig så mycket som möjligt om fotografering. Detta gjorde jag bland annat genom att lusläsa emelies blogg.

Under hösten 2008 köpte jag en fotografering av Emelie. Vi träffades i helsingborg där fotograferingen ägde rum. Direkt när man träffade Emelie var det som om man alltid hade känt henne. En trevligare och mer engagerad person får man leta efter, det går helt enkelt inte att inte tycka om henne.


Bilden till vänster är en av de som togs under fotograferingen i Helsingborg och den högra bilden är Emelie idag.

Knappt ett år senare fick jag chansen att träffa Emelie igen. Den här gången skulle hon ha en gruppkurs med 20 deltagare och hon sökte modeller. Då jag fortfarande inte haft råd med min systemkamera passade jag på att anmäla mitt intresse. Alla deltagare var riktigt duktiga och återseendet med Emelie var roligt. Att hon efter ett år fortfarande kommer ihåg en kändes stort. Även den här gången kom jag ärifrån med oerhört fina bilder på mig själv.
Under den hösten fick jag chansen att ännu en gång spendera en heldag med emelie under 3 olika kurser vilket var precis lika roligt som tidigare gånger.


Bilder från de kurser då jag varit modell åt emelie. (vänster: http://lycklig.org , höger: http://kronfalt.se)

Genom åren känns det som att man lärt känna Emelie och genom hennes blogg har hon blivit som en nära vän. Emelie driver sina projekt och hon tror på sig själv och sina idéer. Jag säger:Blondinbella - släng dig i väggen. Emelie är en riktig entreprenör och en bra förebild för alla unga tjejer!

När jag väl fått råd med min älskade systemkamera började jag återigen läsa igenom Emelies bloggarkiv för att suga åt mig så många tips som möjligt. Strax efter detta så presenterade Emelie att hon skulle släppa en fototidning. Jag är nu stolt prenumerant på SHOOT vilket är en perfekt tidning för oss osm gillar att producera bra bilder men fortfarande inte känner oss så säkra i vårt fotograferande. Det som är underbart med denna tidning är att den är skriven på ett sätt så att vem som helst kan förstå. Den passar både nybörjare och de som hållt på lite längre.



Det senaste numret av Shoot kom väldigt lägligt med en resespecial. Jag har än så länge enbart skummat igenom den men jag ser fram emot att nu, efter tentorna kunna lusläsa denna och förbereda mig inför min och pågens Budapestresa.

Jag vill därför nu uppmana alla fotointresserade att gå in här och teckna en prenumeration på denna tidning.

Utöver tidningen gör Emelie även oerhört bra och ppskattade webkurser, jag har själv gått en kurs i ljussättning, vilket gjorde att jag kunde gå från auto- till manuell inställning på min kamera. Hon säljer shootstraps till kameran och har precis lanserat kläder och smycken i sin webshop. Hon har många bollar i luften helt enkelt. Och alla bollar håller hög kvalitet.

jossefinast Kommentarer (3)

Panik och Ångest

Jag börjar få mer och mer panik inför tentan imorgon. Det känns verkligen inte svårt, men jag vet inte riktigt hur jag ska plugga eller vad jag ska plugga på. Dessutom tappar jag fokus hela tiden för att det är så mycket annat som ska hinnas med, bland annat den där rapporten som måste var inlämnad innan kl 8 imorgonbitti. Jag tror aldrig jag varit såhär sen med en inlämning, och det känns verklgien inte bra.

Men det är inte så mycket annat att göra än att kämpa på, så jag gör så gott jag kan både med tentaplugg och rapportskrivning. Det löser sig nog, på något sätt.


Lovely, Kompositer och Lätta material.

jossefinast Kommentarer (0)

Onsdagsplugg och extrajobb

Jag är oerhört mycket piggare i benen idag än jag trodde jag skulle vara. Men trots detta har det varit vilodag. Mest beroende på att jag varit i stort behov av att lägga varje minut på plugg. Har som jag tidigare nämnt en tenta på fredag och min raport ska vara klar till dess. Så nu har jag en lång natt framför mig då jag ska försöka få klart så mycket som möjligt av rapporten.


Det är härligt med ett litet busfrö som håller en sällskap.

Hur som helst. Imorgon är en stor dag för mig. Jag har lyckats att inte säga något i bloggen tidigare, men nu är det väl dags? Jag ska kl 09.00 vara på Actic Olympen (gymmet) och provjobba. Jag har varit på intervju för lite extrajobb och det som gäller i så fall är receptionen. Jag är oerhört glad för detta, dels för att jag verkligen behöver en extra inkomst, men framförallt för att jag, om jag får fortsätta jobba där, får en ännu en anledning att hänga mer på gymmet. PEPP!

jossefinast Kommentarer (1)

Att springa på band

Då har jag gjort det.

Jag har aldrig förstått det där med löpband. Varför ställer sig folk inomhus och springer på samma ställe när det man har möjligheten att springa utomhus och uppleva naturen? Jag vet inte hur många gånger jag lovat mig själv att inte "bli en sån". Men idag gjorde jag premiär på löpbandet och jag...

... älskade det. Nu förstår jag varför man väljer att springa på löpband då och då. Det är en helt annan känsla. Man behöver inte tänka på vilket tempo man håller, det fixar maskinen åt en. Vissa dagar vill man bara sluta tänka och slippa nya intryck, inte behöva tänka på var man sätter fötterna eller bry sig om att det är motvind. Då är löpbandet perfekt. 


Resultatet av dagens träning. fina siffror, ett rött fejs och en svettig rygg.

Jag sprang i ett högre tempo än jag hade gjort om jag sprungit utomhus. Sluttiden och sträckan syns på bilden ovanför ochdet som kan tilläggas är att de första två minuterna gick jag i relativt lugnt tempo för att lyckas fixa allt med musiken och hamna rätt på bandet. Efter 5 km gick jag även i en dryg minut innan jag fortsatte och ökade stegvis fram tills jag kom upp i 7 km.

När jag väl skulle gå av bandet kändes det som att jag svävade ovanför marken. Jag är sjukt nöjd och stolt över mig själv. Jag är dessutom väldigt glad att jag upptäckt njutningen med löpbandet.

jossefinast Kommentarer (3)

Paus

Då var första tentan för den här tentaperioden avklarad, nästa är på fredag. Dessutom är jag fortfarande inte klar med rapporten som ska vara inne innan tentan. Men trots detta har jag just nu en paus fr att entalt ladda om efter dagens tenta. Detta gör jag i soffan med en kopp kaffe och nya tidningar jag inte hunnit läsa än. Shoot och Runners är det jag bläddrar i idag.


Pluggpaus

Mitt mål är att hinna med en sväng till gymmet senare idag för att köra lite kondition då jag känner att det tar för mycket tid från plugget att träna fotboll ikväll.

Fick förresten en frågan angående päronfilen huruvida den innehåller massa socker. På det svarar jag att jo, den innehåller socker. Hela 10% faktiskt. Som ni nog vet brukar jag inte föredra smaksatt fil eller yoghurt, just på grund av sockret. Men som med allt annat, om man köper en smaksatt variant 1 gång av 15 så är det kanske inte hela världen?

jossefinast Kommentarer (0)

Veckans träning

Även den här veckan har gått helt okej vad det gäller träningen.

Måndag: Målvaktsträning och 14 km cykel (7+7)
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: 90 minuter fotboll och 14 km cykel (7+7)
Fredag: Vila
Lördag: Löpning drygt 3 km
Söndag: Fotbollsmatch

Totalt blev det 4 pass. Jag hade gärna sett att det blivit någon styrka också men det få jag ta med mig till veckan som kommer helt enkelt.

Då det är tentor under veckan somm kommer blir det antagligen mindre tid för fotbollsträning. Jag ska ändå försök få in mina 4 (minst) träningspass, dock får jag hålla de korta och effektiva då jag har mycket att hinna plugga.

jossefinast Kommentarer (0)

Päronfil

Laddar upp för fotbollsmatch med en tallrik päron A-fil/kvarg med smått och gott. Vid sidan av två knäckemackor med ägg och kaviar. tar med mig en shake till samlingen också.



Päronfilen är första gången jag testar och den blev underbart god med kvargen. Blir lite sötsyrlig. Med kanel-dinkelflingor smakar det nästan som äppelpaj, fast med päron (?!).

jossefinast Kommentarer (1)

Mer om löpning

Som jag lovade: här kommer en guid på vad jag springer i.

Mycket i löpargarderoben är gammalt och slitet och i behov av uppgradering. Resåren i löpartightsen är nästan av, Jackan är urtvättad och det hade varit gött med mer än ett linne. Men det mesta fungerar fortfarande. Jag springer alltid i åtsittande och tighta kläder, utan saker som kan hoppa runt. Jag klarar inte av distraheringen som uppstår av en nyckelknippa i en för löst sittande ficka. Det stör min rytm.

Jag springer med RunKeeper i min telefon som jag fäster i ett armband på överarmen. Den snälla damen berättar var femte minut vilket tempo man håller. I telefonen har jag även spotify och musiken jag lyssnade på idag var den långa listan härifrån.

Kompressionsstrumporna
har jag skrivit om tidigare, de ger en underbar känsla av kontroll i benen. För en sån som jag med dålig blodcirkulation är det underbart med tryck på vaderna. vissar dagar (som idag) hjälper dock inte ens det.

Mina skor provade jag ut på löplabbet i vintras och de är perfekta. Jag rekomenderar alla somska köpa nya löparskor att gå till löplabbet och prova ut skor!



Jag har ett mål vad det gäller löpningen i år. Innan sommaren ska jag vid något tillfälle ha sprungit milen, helst under en timme. För att uppnå detta gäller det dels att jag tränar upp flåset, men framförallt måste jag återigen jobba in rutinen att springa. Mental träning är nummer ett.

Inspiration? Jag prenumererar på Runners world och älskar idningen. tyvärr har jag inte hunnit med att läsa senaste numret.

jossefinast Kommentarer (4)

Vårens första löpning

Som så många andra kunde jag inte låta bli tt ge mig ut på en runda i vårsolen. Tog en paus från tentaplugget och gjorde av med lite energi.

Det är första riktiga rundan för den här våren (dvs utan hund och i bra tempo) och det var skönt. Orken fanns där, dock kronglade vaderna. Vet inte om det har att göra med underlagsbytet från konstgräs till asfalt, men ont gjorde det. tillslut krampade vänster vad så mycket att jag gav upp, och det stör mig som bara den då jag hade ett bra flyt utöver det.

Jag blev oerhört peppad av att RunKeeper-damen var femte minut berättade för mig hur snabbt det gick. Ni som studerat mina runKeeper-resultat tidigare ser att jag har minskat kilometertiden markant.



Nästa runda ska jag satsa på att få in lite längre distans under långsamt tempo. Senare ikväll kommer det upp ett mer generellt inlägg om min löpning. Vilken utrustning jag använder, vad jag lyssnar på och hur jag tänker när jag springer

jossefinast Kommentarer (2)

Marsmål

Som ni kanske märkt är det ny månad. Ni kanske också märkt att februarimålet inte följts upp det minsta. Det är för att det inte följts särskilt mycket. Jag har försökt, men spexperioden förstörde det mesta i vad rutiner är.

Vidare till Mars nu. Målet består i två väldigt konkreta delar:

- Inget godis

För att få bättre kontroll på alltmög jag ätar är det under hela mars månad totalförbud på godis. Det är inte svårt, man ska bara bestämma sig.

-Träna 4 gånger/vecka
Fotbollssässongen har börjat igen med träningsmatcher och träningar. Jag har som mål att träna ra gånger per vecka. Med laget har vi träning 3 gånger i veckan + styrka + träningsmatch. JAg ska försöka få in fotboll, styrka och kondition i den mån det går, nu under våren är jag supertaggad på löpning. Men fotbollsträningen går nu i första hand. Och som sagt. 4 gångerminst / vecka.



Och såhä snygg har jag varit idag. Bra hårdag

jossefinast Kommentarer (3)

Och den är rosa!

Äntligen har jag fått min efterlängtade rosa shaker! Pierre var snäll nog att beställa en till mig när han ändå skulle lägga en beställning från gymgrossisten.

Det fenomenala med den här shakern är att den är delbar. Den hara två fack som går att skruva på och av efter behov. i dessa kan man förvara sina smycken när man tränar, ta med en extra portion pulver eller fylla med mellanmål som nötter. Och om man inte vill ha med någonting alls utöver shakern så är den lite och smidig.


89 kr på gymgrossisten.com

Den här ska få följa med till kvällens spelarmöte innan fotbollsträningen.

jossefinast Kommentarer (4)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer