Wressel-rundan

Tänkte att jag skulle lägga in helgens runda här nu när jag har tid att slappa över en kopp kaffe. Det blev en lagom runda på lördagmorgonen i ett lugnt och behagligt tempo. Jag stannade på vissa ställen för att insupa naturen några sekunder. När jag sprang längs en hsthage började hästarna springa bredvid mig. De var dock betydligt snabbare så det magiska ögonblicket varade bara i tre sekunder.

Lite senare sprang jag förbi en hage med åsnor som istället började stampa i marken åt mig för att jag skulle försvinna. Det var härligt att vara ute så pass tidigt på dagen då det var helt tomt och bara jag och naturen. Det var också kul att springa ute på landet, på ett ställe jag inte varit på tidigare. Och vädret var som sagt underbart.



Att sedan komma tillbaka till en stuga därfortfarande alla sov gav mig en extra skjuts av adrenalin och känslan av att vara oövervinnelig. Vi får se om det blir en favorit i repris till helgen då jag ska ut till en annan stuga.
1 EmelieMaria - träning&annat:

skriven

Haha grymt den dagen man springer om hästar ;)

2 Anna M:

skriven

Ska vi ha sällskap, om det är fint väder kan jag tänka mig att hänga på.

3 Josefin:

skriven

Det tycker jag låter jättebra Anna :)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer