Vilken morgon



Dagar som denna är det allt bra fint att mjölken till morgonkaffet är slut. Man måste med andra ord ge sig ut på en promenad innan frukost. Behöver jag ens säga att det är härligt väder idag och att jag är jättemotiverad till att sitta inne och plugga?

Hur som helst har jag insett att de tre dagar jag pluggat hittills har jag lärt mig jättemycket. Låg i sängen igår och läste igenom uppgifter i väntan på att hockeyn skulle börja och diskuterade med Pågen. Tror att både han och jag var förvånade över hur mycket jag kunde.

När vi ändå är inne på Hockeyn. Vi låg uppe och tittade på den fram tills det avgjordes och prisutdelningen mellan 4 och 5 någon gång. Och vilken match!! Så grymt spännande och roligt. Men lite väl nervöst på sina ställen kanske. Ni som inte vet vad jag pratar om så är sverige världsmästare i Junior-VM i hockey.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer