Träningsförbud

En sak som är väldigt bra med att ha hund är att man kommer ut och får lite frisk luft när man sitter och pluggar hela dagen. Det är ett under vad lite luft kan göra och möjligheten att rensa tankarna och göra något annat några minuter.

Jag har ett jättesug av att sticka ut och springa idag i det fina vädret, men jag har förbjudit mig själv. Och imorgon blir det inte heller någon löpning. Det blir promenader med hunden, Yoga och möjligtvis lite magträning här hemma. Ni kanske undrar varför jag förbjudit mig att träna... självklart är det för att jag har tenta i övermorgon. Det gäller att jag pluggar in i det sista nu.


Den röda kappan var en julklapp till mig själv i mitten av december. Hade tittat på den länge och när jag bestämde mig för att gå till Cubus och köpa den fanns det bara en kvar. Den var i min storlek och halva piset. En bra julklapp ed andra ord.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer