Spinningdebut

Även idag hade jag ledig förmiddag så jag passade på att övervinna min spinning-rädsla. Vid 11.30 befann jag mig på Actic olympen för att delta i ett 30-minuters pass. Jag kände mig ganska vilsen till en början, men när man väl kommit upp på cykeln var det ju inte så mycket mer att göra än att trampa. Svetten rann av mig och jag droppade ner golvet runt cykeln då jag stressat hemmifrån innan och glömt handduken.

Även vattenflaska saknades, men då passet bara var 30 minuter långt gjorde det inte så mycket. Men handduken, den saknade jag big time.



Mellanmål efter passet blev skyr vanilj och två bananer.

Nu ska jag låta spinningpasset smlta in och fundera lite över det och komma fram till om jag gillade det eller inte...
1 Mathilda:

skriven

Hur smakar Skyr? Vad är det för något? Bra jobbat med spinningen :-)

2 Josefine:

skriven

Spinning är riktigt roligt, men det blir roligare om man har en bra instruktör. Instruktören och musiken gör jätte mycket!

3 EmelieMaria - träning&annat:

skriven

Grymt jobbat ju!! :D Ta med vatten nästa gång då orkar du mer ;)

4 Sara:

skriven

Jag alskar spinning! Man blir helt slut och genomkord. Aldelles underbart : ) Duktig du ar som kor pa!

5 Josefin:

skriven

Tack för kommentarerna :) Mathilda: Skyr är en isländsk yoghurt som påminner rätt mycket om kesella eller kvarg. Proteinrikt och med lite fett. Dock finns den inte naturell i sverige vad jag vet.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer