I lugnt gemak

Äntligen hemma igen. Det är söndag eftermiddag och vi har precis beställt hem pizza. Underbara pizza, det var länge sedan sist.

Helgen har varit oerhört rolig. Fredagen var det mycket snack och trams, men jag höll mig undan alkoholen och somnade i tid (3 ungefär).

På Lördagsmorgonen vaknade jag strax innan åtta och tittade på soluppgången samtidigt som jag drack en proteinshake iklädd mina löparkläder. Jag sprang sedan en runda i väldigt lugnt tempo lite på måfå. Stannade till här och där och tittade på kartan, njöt av utsikten och hälsade på djuren. Det var en bra start på dagen helt enkelt.



Tillbaka i stugan gjorde jag lite magövningar innan jag duschade och sedan åt min pimpade frukost, med en bloody mary till. Efter frukosten började det snöa och det gjorde det sedan resten av dagen och det kom nog nästan en decimeter.

1 EmelieMaria - träning&annat:

skriven

Härlig runda! :) Så himla skönt att bara promenera runt utan stress :D

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer