Gröt

Hsvregrynsgröt är något som är oerhört underskattat. Genom att blanda ner ett ägg i gröten och byta hälften av vattnet mot mjölk blir gröten underbar. Toppad med mango och grapefrukt blir det ännu bättre.



Ikväll ska jag hjälpa till uppe på kåren med styrelsen som ska fixa en utbildning. Dck ska jag hem relativt tidigt eftersom jag har hunden hemma och han kan inte vara ensam hur länge som helst. Min förhoppning är att när jag kommit hem ska städa och plocka lite och sen sova tidigt så att jag imorgon kan ta tag både i träning och plugg.
1 Pierre:

skriven

Om du vill få ut så mycket protein som möjligt från ägget så är tillagat ägg bättre. Sedan så vet jag inte om du har i ägg först och sen värmer gröten, då lär den ju bli något mer tillagad. Men tror att kokt eller poscherat ägg är väl bäst i näringssynpunkt. =)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer