Måndag förmiddag

Jag vet att min blogg nu inte sprudlar av inspiration och hälsokickar just nu. Tiden finns inte riktigt till för att både träna, plugga, spexa och blogga. Så det blir en lite mindre dos av träning, plugg och blogg just nu.

Men samtidigt är det väl precis det jag försöker få min blogg att handla om. Hur man hinner med träningen i ett hektiskt liv. Så det är väl helt enkelt skärpning nu. Mindre facebook, mer blogg. Mindre TV, mer träning. Allt handlar om prioriteringar.



Nu går vi in i föreställningsvecka. Det innebär mycket tid nere på af-borgen. Samtidigt börjar deadlines närma sig i skolan. Jag är faktiskt lite orolig för hur allt sa hinnas med. Men jag har inget annat val än att hinna med.

Nu kör vi en ny vecka med ny energi och bra val!
1 IAATC.SE:

skriven

Tack så jättemycket :D

2 Pierre:

skriven

Viss träning och tv går ju att kombinera. =) Har du en cykel kan du köpa en trainer och koppla på, så bara att sätta på en film och cykla inomhus. Tänkte göra det själv men inte blivit av. Yoga som du då utövar, kettlebell kan köras och ha tv igång. om man nu har serier som man bara inte vill missa och det är svårare i ett hektiskt schema att komma iväg till gym regelbundet.

3 Maggan:

skriven

Hej! Ville bara säga att jag precis hittat din blogg och blev lite inspirerad. Tack! Kommer absolut rota lite i ditt arkiv ikväll :) men först ska jag iväg och träna bodystep :)



Ha en bra kväll!

4 MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET!:

skriven

Ny vecka och nya tag! :) Hoppas du får en bra vecka =)

kram!

5 Vic:

skriven

Jag vet precis vad du menar! Det är som om det inte är plats till allt i kalendern, och så är det väl.. Det är svårt att plugga på heltid, vara social på heltid, träna på heltid och blogga.. Aaarggh!

6 sara:

skriven

Hej, Gymmar du på Actic?

Jag funderar på att byta dit i mitten av mars och skulle då behöva en stark kvinna eller svag man som träningssällskap. Är det något du e intresserad av?

Är på gymmet ett par dagar i veckan varvat med spinning eller löpning.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer