Träning och bönor

Promenaden gick faktiskt över förväntat med tanke på mina tånaglar. Jag gick i 30 minuter och det blev en runda på nästan 3 km. Jag lyckades ta några löpsteg då och då också bara för att testa. Det gjorde inte ont, men det var obekvämt. Hemma igen gjorde jag min vanliga cirkelträning för magen, så dagens träning har ändå blivit helt ok.

Ikväll har jag och Pågen lagat Chili con Carne och den åt vi med matvete. Det blev riktigt gott. Jag brukar aldrig ha i vanliga vita bönor utan väljer hellre kidneybönor och stora vita bönor. Ett annat tips är att äta den med kall avokado till, dock hade vi ingen hemma idag.

1 Erika:

skriven

Hoppas dina tånaglar blir bra snart igen. Vill du lägga ut hur du kör din magträning? Känns som jag alltid kör samma så hade uppskattat lite tips =)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer