Paprikor från paradiset

Oj vad nöjd man känner sig när man börjat dagen med lite löpning. Man får så mycket bättre förutsättningar fr resten av dagen på något sätt. Jag tog en lätt runda med Yoshi först och avslutade den med att handla på ICA. När jag gått hem och lämnat varorna och hunden i lägenheten tog jag en runda till. På det körde jag sedan lite styrka här hemma. Jag veeeet att man ska göra styreövningarna innan man springer, men det är så skönt att göra det när man kommit hem och det irnner svett om en istället.

Till Lunch lagade jag och Tobias Paprikor fyllda med en blandning av lammfärs, lök och svamp kryddad med egen tacokrydda. På dagens dietschema stod det nötfärs och tomater, men vi improviserade och körde som sagt lamm istället och alla grönsaker tillåtna. vi gjorde även tzatsiki vilket var ännu ett steg från dieten. Men det var både nyttigt och gott, så det stuntar jag i.


Behöver jag ens säga att det var himmelskt?

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer