Frisk luft i solnedgången

Jag kunde inte låta bli. Var bara tvungen att ge mig ut på en kort löprunda. Så härligt att ge sig ut precis innan solen gick ner och springa med de röda strålarna rakt i ansiktet. Jag delade upp rundan i två delar, en med hund och en utan. Han är så liten att han inte orkar vara med så länge.

Totsalt sprang jag i ca 30 minuter och i öronen hade jag som vanligt ljudbok. "låt den rätte komma in" är det för tillfället jag lyssnar på och nu när det börjar närma sig slutet på den är den faktiskt ganska så fängslande. Idag hade jag verkligen kunnat springa hur länge som helst kändes det som. Tänk att man kan få så mycket energi av att tentaplugga. Måste vara all mörk choklad jag trycker i mig... Eller bara den bristande motivationen för att sitta inne och läsa.

Men nu ska jag hoppa i duschen och invänta kvällsmaten som sambo ska tillaga innan jag ska lära mig allt om verktygsmaskiner och att välja fräsverktyg.
1 Lisa:

skriven

Det märks att du tentarpluggar, så ofta som du uppdaterar bloggen. Det är kul att läsa när man är utomlands!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer