Core och pizza

Det blev ingen Yoga idag, enbart core. Jag hittade ingen som ville gå på yoga med mig och jag vet inte varför, men jag tycker det är läskigt med nya saker. Det blir väldigt mycket lättare om man inte är ensam. Det söriga r att jag vet ju att jag kommer vara nöjd när jag går därifrån och att jag klarar mig hur bra som helst ensam. Men det är skrämmande med nya pass.

Jag tror det ligger i att jag vill ha kontroll över situationen. Jag vill veta vad som väntar mig. Jag tycker det är jobbigt att åka tåg eller buss för att jag är rädd att jag ska missa att gå av, har alltid koll på vilken station som kommer innan den jag ska gå av på för att jag ska vara beredd och inte missa det. Jag dubbelkollar alltid schemat innan jag går till skolan för att jag ska vara säker på att komma till rätt lokal och jag hatar att behöva fråga om vägen eller be om hjälp.

Jag har sagt det nnan och jag säger det igen. Jag är livrädd för Spinning. Men jag vill testa. Jag har varit på spinning en gång, det var på högstadiet. Jag minns knappt hur det var eller vad jag tyckte. Men jag ska ta modet till mig och testa. Jag ska! någon dag.
1 Felle:

skriven

jag vill gå på yoga! och jag gillar spinning det är grymt! men jag tränar på gerda, och det kanske inte är aktuellt? vad kostar det om man ska träna en gång på ditt gym bara? kan hänga med o köra spinning om du vill!

2 Sandra:

skriven

Det du säger om att gå på ett nytt pass och att åka buss. Jag är precis likadan själv! Helt sjukt att någon annan gör likadant, trodde bara att det var jag.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer