Tisdag

Vaknade av ett godmorgon-SMS imorse när jag råkat sova förbi väckarklockan. första gången på ett halvår. SMS är fruktansvärt underskattat. När jag fick det kände jag bara, men gud vad enkelt allt är nu. Med älskling i säkert förvar på Livgardet kan jag andas ut.

JAg ätnkte också att om jag har lyckats ta mig igenom att ha honom nere i Affe i ett halvår, vad är då en liten sketen tenta i hållfasthetslära? Jag klarade missionen, och då ska jag väl banne mig även klara tentan. I eftermiddag ska den där tentan en gång för alla få sig en rejäl omgång.

Och godmorgon förresten ♥

jossefinast Kommentarer (0)

SMS är underskattat

Tobias är i sverige. Han är i samma land och tidszon som jag. och det bästa av all; jag kan SMSa honom! och han svarar! Jag är lycklig. Det känns faktiskt relativt lovande inför tentan imorgon. Jag är fortfarande starkt beroende av vilka uppgifter som kommer. men det är inte omöjligt iaf.

Nu är det sovdags.

jossefinast Kommentarer (0)

Stört lycklig

Plugget går sådär. e så uppspelt och kan inte riktigt samla mig till att sitta stilla. Tobias åker hem idag. Han kommer till sverige. Lämnar sandlådan och kommer tillbaka!

blää, jag gråter av lycka nu bara för att jag vet att nu är det riktigt nära.

jossefinast Kommentarer (0)

Så därför får ni en bild

Idag känner jag mig bara skitsnygg...

jossefinast Kommentarer (1)

Så nu ska jag sova.

Lite vin, lite whiskey och massa minuters telefonsamtal med min underbara sambo så är jag mycket roligare.

Tioman Island - Malaysia april 2011

jossefinast Kommentarer (0)

Trist

Sitter på jobbet nu igen. Mensvärkar. Ont i huvudet. Trött.

Det är iaf Fredag. Sen är det helg fullspäckad med plugg och städning.

Usch vad tråkigt detta blir å läsa. Är väl lika bra att jag slutar skriva.

jossefinast Kommentarer (0)

Skjut mig!

Nu vill jag verkligen inte mer. Detta e för jävligt. Hur kan de sista dagarna gå så fruktansvärt långsamt?!

Och så den jävla tentan som sätter press. och har fått tid för omprov i CAD. Jag orkar inte!


Vill inte mer. Vill inte, vill inte, vill inte.

Det räcker nu, det är inte kul längre. Bara kom hem :(

jossefinast Kommentarer (1)

gokväll

Tanken var att jag skulle städa lite mer nu ikväll. Men efter at tjag hade ätit och pratat med min älskling i telefon så blev det liksom... inte mer. Sitter i soffan och kan inte riktigt ta mig för att resa mig upp.
Men köksbordet ska röjas upp innan jag somnar. och soffbordet också för den delen. Det är bara den där förbaskade resväskan från malaysia som inte vill packa upp sig...

Men på tal om ingenting. Vad som rör sig i mitt huvud hela tiden just nu; Min älskling kommer snart hem! Snart snart snart. JAg spelar upp i mitt huvud om och om igen hur det kommer vara när jag ser honom. slowmotion film dramatiskt springande in i hans armar.

jossefinast Kommentarer (0)

Skrivbordet

 

varsågod älskling <3

jossefinast Kommentarer (0)

Kom hem nu!

Dagarna verkligen kryper fram nu. Det går inte snabbt. Men om en vecka åker jag till stockholm. en vecka! JAg längtar så jag håller på å spricka. För varje dag är det fler och fler soldater som landar i sverige, och det är en härlig känsla. Det närmar sig slutet för dem där nere, för mig och för alla underbara hemmahjältar.
Den närmaste framtiden kommer bara vara underbar. så länge jag lyckas kämpa mig förbi min tenta nästa tisdag. Sen är det dags. Sen blir det underbart!

jossefinast Kommentarer (0)

Det gick hål i fröken Chili

Här kom en stor hagelskur nyss. var glad att mina växter klarade sig, men när jag tittade närmare har fröken Chili lidit förluster av lemmar. Hur behandlar man en chiliplanta?! Smaken sitter i hålen?

jossefinast Kommentarer (0)

ödets ironi?

Det pratas en massa om detta askmoln som återigen drabbar eroupa. JAg tycker inte om det. Man har väntat i månader på att älskling ska komm ahem från afghanistan och nu hotas soldaternas hemkomst av aska? Vad händer om planet inte kan landa? Just min älskling kommer ju inte förrän på måndag och då kan ju läget vara helt ändrat. Men de som ska komma hem imorgon då? eller på torsdag? Det är väl bara tiden som kan visa vad som händer.

Men om han inte kommer hem? Vad gör jag då? ärligt talat så vet jag inte. Redan nu går dagarna i sniiiigelfart på jobbet. Lyckas inte motivera mig till att ta tag i någonting riktigt. Och det är frustrerande.

Jag ber till vädergudarna att han får komma hem som planerat.

jossefinast Kommentarer (1)

Jag är grym!

Jag är så sjukt stolt. Och lycklig. Det närmar sig med stormsteg och jag kan inte riktigt fatta det. Jag har snat klarat av hela missionen. Och älskling som alltid säger att jag inte klarar av att vara ensam. nu fick han allt.

Bara inte det där ävla askmolnet förstör hemkomsten eller försenar honom. då blir jag lite lagom förbannad.

jossefinast Kommentarer (0)

Pensionär nästa

 

Jag älskar livet som vuxen. Igår fixade jag uteplatsen. Idag har jg kokat rabarber/jordgubbskräm.

jossefinast Kommentarer (2)

tittut

om 17 dagar åker jag och Kim till stockholm.
om 18 dagar får jag dels träffa min älskling och dels ha kramkalas med massa hemmahjältar
om 19 dagar är det medaljceremoni för älskling på armemuseet
om 48 dagar är mitt heltidarår slut.

Men innan dess är det faktiskt mycket annat som händer.
Jag ska försöka få ihop några högskolepoäng för att klara CSN till nästa år. Ganska så viktigt enligt mig.
JAg ska avsluta en massa arbete på kåren.
Jag ska städa lägenheten
Jag ska klippa häcken.
Jag ska bli vältränad?!

Så mycket att göra, så lite tid.

Nej. nu blir det påfyllning av kaffekoppen och fortsatt CAD

jossefinast Kommentarer (0)

som ett pussel

Musik högt i lurarna, gruset knastrar under skorna och solen reflekteras i mina solglasögon. Nu är jag lycklig.dagarna tickar ner i en rask takt och snart är det Juni. Juni innebär överlämning på jobbet men framförallt kärt återseende med älskling. Då kommer han hem på riktigt.

Jag skulle kunna säga såhär;

Livet är som ett pussel. JAg har kämpat länge för att lägga detta pussel och nu helt plötsligt så känns det som att allt faller på plats. Jag har äntligen hittat alla bitar och passat ihop dem. alla utom en. Men den biten vet jag iaf var den befinner sig och den kommer hitta rätt i juni. Behöver bara gräva fram den ur sandlådan först. (jo jag vet, himla dumt att lägga pussel i sandlåda.)

Hoppla


jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer