Skynda dig hem

Nu behöver jag dig mer än någonsin

jossefinast Kommentarer (0)

Godnatt

Kan det vara så? jag håller tummarna och väntar med spänning.

Nu har jag äntligen fått krypa ner i en nybäddad säng. underbart. Jag är så trött hela tiden! så nu blir det sova, sen imorgonkväll blir det träning. Och på fredag jobb hela kvällen och natten lång. Men jag får iaf jobba i onepiece.

Natti Lovers

jossefinast Kommentarer (0)

Hur gör jag nu?

Bestämde mig för att tvätta mina lakan ikväll. Tänkte inte på att de behöver torka innan det var dags att gå å lägga sig... så nu sitter jag här och väntar på att de ska torka... bra där...

Och jag är jättetrött...

jossefinast Kommentarer (1)

I want my life back!

Om drygt en vecka kommer min älskling hem igen. Jag är lycklig

Jag känner lite att jag inte hinner med mitt liv. Lägenheten förfaller där hemma. fotbollsträningarna blir lidande av att ordförande planerar in massa möten och jobb åt mig på kvällarna.
Varför kan jag inte få bestämma själv över mitt liv?! Jag vill vara hemma lite mer. Jag vill hinna leva!

Känns skit just nu att man inte kan få bestämma själv över sitt liv. Just nu längtar jag mer än någonsin efter att få börja plugga igen...

jossefinast Kommentarer (1)

Lucky I'm in love with my best friend

Sitter hemma i soffan och tittar på Glee. Myser.

Mamma har varit här idag och vi har gått igenom vad som finns i trädgården. är inspirerad att rensa och fixa där nu. blir nog lite imorgon om det är fint väder och nästa helg.

Det märks att det snart är dags för leave igen. nu börjar mitt humör gå uppåt igen. Kroppen är fylld av en bubblande kärlek och jag längtar något oerhört.

jossefinast Kommentarer (0)

Status: snygg

Då har man varit och tränat igen. blött och jättekallt. På väg till träningen var det värsta snöstormen, i ungefär 3 minuter. En himla tur jag lånat föräldrarnas bil.

Nu sitter jag här i min onepiece och tittar på big brother. Har precis plattat håret då jag ska till frisören imorgonbitti. klippning och färgning som vanligt. man har ju blivit beroende av det. Till råga på allt ska jag dessutom ta hål i öronen precis innan. härligt med lite förändring :)

Innan idag var jag och solade. Man känner sig så mycket fräschare. Känns skönt att ha lite färg på kinderna inför morgondagens frisörbesök. Man sitter ju trots allt och stirrar på sig själv i 3 timmar där i salongen. Inte så kul när man är likblek och osminkad.


alltså, just nu: Skitsnygg i onepiece

jossefinast Kommentarer (0)

Nöjd

Nu är jag nytränad och nyduschad. för första gången på länge var jag och tränade fotboll. och det var så sjukt roligt! Jag måste verkligen försöka fortsätta, för jag mår så mkt bättre när jag spelar. Ska definitivt dit på onsdag också. Bara en negativ sak.... det är 7 km till träningen hemmifrån. 7 km!!!!

Nu sitter jag i min onepiece och myser med nyduschad hår, filade fötter och nymålade naglar. Håller på att hälla i mig en liter vatten, sen blir det sängdags. ska ju upp tidigt imorgon (också). Blir en lång jobbdag, men det är rätt skönt ändå. Just nu trivs jag iaf på jobbet, så det är skönt. Känns som vi har en mkt lugnare atmosfär och alla är... gladare.

Och jag är kär

jossefinast Kommentarer (1)

Natti natti

Jag har myskväll med mig själv och min onepiece. Har provlagt några av klinkerplattorna i hallen. det kommer bli riktigt snyggt. På bilden ovan syns gubb-krukorna jag fixat till idag och även mina nya gardiner. Jag trivs så bra i lägenheten. Men det är trots allt fortfarande mycket kvar här att göra.

 

Nu blir det till att flytta över i sängen och somna till TVn.

 

Sov så gott

jossefinast Kommentarer (1)

Så dum, så dum

Efter ett långt telefonsamtal med Tobias har jag helt plötsligt fått extra energi. Så nu efter att ha städat köket ska jag fixa och dona lite i vardagsrummet och även försöka göra något åt klädberget i sovrummet.

Jag fattar inte vad det är med mig. Jag har världens bästa pojkvän om bryr sig om mig och får mig att må så bra, och ändå går jag hemma och surar och är bitter. Nu blir det till att rycka upp sig och ta tag i livet, så kommer sista 2½ veckorna nu innan nästa leave bara springa förbi.

jossefinast Kommentarer (1)

nu blommar löken

Idag är det underbart väder. Våren är verkligen påväg. I rabatten på framsidan ser man snödroppar lite här och där. Underbart! Solskenet gör faktiskt att man blir på bättre humör. Just nu är jag ganska nere och bitter allt för ofta. Men idag känns det som att det i alla fall finns lite hopp om livet.

 

Idag har jag varit med mamma och pappa på Hornbach och köpt klinker. Blev 20 kvm svart kliker. Blir nog hur bra som helst. Vi spatserade även en del i trädgårdsavdelningen och jag längtar verkligen till det blir sommar så man kan mysa utomhus. Köpte små blommor till mina gubb-krukor.

 

jossefinast Kommentarer (0)

Lycka

- - inlägg borttaget - -

jossefinast Kommentarer (0)

lila lusekofta

dag fick jag äntligen min efterlängtade onepiece! så underbart mysig. Fick även ett efterlängtat samtal av älskling. Men man blir ju aldrig nöjd. vill bara ha meeeeeer...

I morse var jag och pappa i juleboda och hämtade en brå. Den står på plats i hallen och passar riktigt bra där.

 

Imorgon kommer Kim hit och då ska det drickas vin och snackas skit på hög nivå :D

 

Yoshis min är oslagbar. han ser inte jättenöjd ut....

 

Mina tennljusstakar från farmor passar perfekt på byrån i hallen

jossefinast Kommentarer (1)

Men du är fortfarande mitt allt

- - inlägg borttaget - -

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer