Bortkastad tid?

Arg, bitter förbannad eller besviken. Vet inte riktig hur jag ska beskriva mina känslor nu, är nog mest besviken. Gick till tentan och kände mig jättesäker. Jag visste vad jag sysslade med och skulle naila tentan. Men det var en jättekonstig tenta och nästan alla de stora ämnen vi berört under kursens gång var strukna från tentan?

Usch. Nu vill jag bara lägga migi sängen och dra täcket över huvudet. Men istället borde jag börja plugga till den tredje tentan...

Det finns inget värre än att kugga en tenta man var säker att man skulle klara. Det är en oerhörd besvikelse av att ingenting blev som man kunde. Istället för en kurs närmare examen har man en kurs extra att plugga på innan man är klar. Och att då motivera sig till att plugga på en ny, det är svårt. Tankarna går ungefär såhär: "Vad spelar det för roll om man lär sig det, tentan kommer ändå vara skitsvår och jag kommer kugga, det är bara bortkastad tid"

Usch!
1 Vic:

skriven

Hatar tentaångest och alla negativa känslor som de kan få fram igen! Bara att försöka lägga ifrån sig det och se framåt, även om man helst vill se greys anatomi och käka McDonalds..

2 Carro:

skriven

Åh, vad tråkigt! :/



Bryt ihop, bit ihop, kom igen - starkare än innan! :)

3 Felle:

skriven

Jag vet, det var en jävla rövtenta!!! Varken Silver-Meal, Wagner-whitin eller exponentiell utjämning liksom?! Men du får försöka tänka så här; att det kommer blir skitlätt att plugga till omtentan för du kan redan allt och kan kan inte strunta i de där viktiga grejerna en gång till. Lycka till på ekonomin, jag tror på dig!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer