13 december

Det sista ni hörde från mig igår var om min ångest både inför tentan och att mjölken var slut. så det jag gjorde var att gå och köpa mjölk och koka nytt kaffe. Det var ett steg i rätt riktning. Efter det genomförde jag ett yogapass. Sedan hade jag energi att istället för att gnälla över att jag inte lyckats plugga så mycket som jag ville, faktiskt plugga. Jag höll på fram till kl 01 inatt för att jag hela tiden hittade nya saker jag ville/behövde lära mig mer om.

När det väl var sovdags började jag planera morgonen och jag lyckades följa det hyfsat. Imorse gick jag upp strax efter 06.30, förberedde frukost och Yogade. Kl 07.00 satte jag mig i sängen med frukosten bredvid en sovande älskling och tittade på luciasång och julkalendern.

Detta är en dag i fullständig harmoni och jag vet inte om det beror på morgonyoga, lucia eller att jag med god sannolikhet skrev i alla fall 4a på tentan. Oavsett vad, så ska jag nu ta en kopp kaffe och njua av den känslan en timme innan jag börjar plugga till nästa tenta.



Överst till vänster, pepparkakorna i köksfönstret. Nere till vänster gårdagens omelettelunch. De två bilderna till höger är dagens lunch bestående av risgrynsgröt med russin och kanel och surdegsknäcke med ost och gurka

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer