ordning och reda

Inatt drömde jag om att man kunde läsa en extrakurs i skolan på 5 hp som handlade om bloggstudier. Man fick studera olika bloggar och själv lära sig bli en bättre boggare. Låter väl som en bra kurs att ha i sin civilingenjörsexamen?

Jag tog lite mer sovmorgon idag än tänkt, var mycket mysigare att sova med Yoshi än att gå upp till gymmet. Det får banne mig bli gymmet i eftermiddag istället. Jag måste komma igång nu känner jag. Med det mesta

Dock har jag kommit igång med att få lite ordning på odågan (Yoshi) och har strukturerat upp alla skolpärmar. får väl se hur detta går ;)

jossefinast Kommentarer (0)

Ja, det är härligt med hund

Nu ska det bli reda på taket. eller va?

här är en hund hemma som tar väldigt mycket energi. Det visste jag om. Och jag visste också innan att det skulle finnas stunder jag svor över. Och ja, det är precis som jag trodde.
Medveten om att jag skulle ha separationsångest så fort jag gick hemifrån. visste att jag skulle behöva gå ut med honom även om jag sover, eller det regnar. Men jag älskar ju honom. därför står man ut med det osm inte får plats i den rosa drömmen.

Och ja, visst är det härligt med hund?! Inget man måste få slängt i ansiktet på ett klämkäckt sätt kl halv sju på morgonen. för ja, jag tycker det är härligt med hund! Trots motgångarna så har jag någon som vill slicka mig i ansitet så fort jag kommer hem och en anledning att gå ut på morgonen. Jag har ett skäl att stanna hemma en fredagkväll och plugga istället för att vakna upp bakis på lördagen.

 

Och jag vet mycket väl att jag inte är perfekt

Men det räcker att jag själv berättar det för mig.

jossefinast Kommentarer (0)

tick tack

Jag är tydligen rätt dålig på att blogga just nu...
Men saker jag lärt mig de två senaste veckorna:

Hundbajs kan lukta väldigt illa
Tentaplugg är fortfarande tråkigt
Alla älskar hundvalpar
Ja är inta bra på att läsa in teori...

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer