Fläktar lite smått.

Alla tjatar om den där stormen som tdlgien är här nere i skåne ikväll. då jag inte lämnat lägenheten sen lunch vet jag inte riktigt hur ulla det är. allt jag vet är att jag inte vill ut. Så nu sitter jag i soffan med nybakade kanelbullar.

Ja, det är jag som bakat dem...


Insåg att det saknades lite ingredienser och ville ju verkligen inte ut och hanla. så jag försökte hitta någon som ändå redan var ute som kunde handla åt mig. Försökte få Parik att sticka inom ICA på vägen hem och komma hit med jäst och socker.

Mitt argument lät ungefär såhär:

du vet att initialtillståndet är det värsta vid nedblötning, sedan sedan ökar den inversibelt exponensiellt med tiden. så det blir ju totalt mer obehag om två stycken ska ut i regnet korta tidsperioder, än om en person är ute lite längre.

Till slut visade det sig att emelie hade det som saknades trotts allt.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer