Ny bekantskap

Då var det väl dags att uppdatera igen.

Mycket har hänt sedan sist. Eller ja... Jag jobbar mest hela tiden känns det som. Men idag har jag lyckats bygga upp en fin solbränna. Eller ja. röd är jag i alla fall.

Var på stranden idag. Lärde känna Brynolf. Brynolf är en hund. Väldigt söt och glad kille, men vilket namn...  Det har varit en trevlig dag

Nu ska jag ge mig ut på en liten runda på inlines och sen hoppa i duschen innan jag somnar av utmattning.

jossefinast Kommentarer (0)

Update

Till helgen blir det Juleboda. ska bli så skönt att kunna spendera lite tid där i sommar. Men samtidigt är jag lite kluven, för nu när det bara är jag och emelie som bor i lägenheten, då Peter flyttat ut, är det så skönt att vara hemma. fixa och dona och få lite ordning på sina saker.

Skiftjobb på tetra sliter något oerhört på mig. framförallt när det är förmiddagsveckan. man är ju inte människa när man går upp 5 på morgonen. Jobbigt. Men nu är veckan över och nästa vecka är det nattjobb som gäller. det gillar jag betydligt bättre.

Jag försöker komma igång ordsentligt med träningen, men det är lättare sagt än gjort. Men nu måste jag.

NOLLNING 09!!!!

jossefinast Kommentarer (0)

På tråden

Nu har jag påbörjat mitt sommarvikariat på Tetra på riktigt. Har varit där tre dagar nu, blir fjärde i eftermiddag. Nytt för den här sommaren är at de infört hörkoppar med radiokommunikation. Igår lyckades jag få tag i ett par sådana och visst anade jag att folk snackade en hel del skit på linjen.... Men jag anade inte i vilken utsträckning! Riktigt roligt var det faktiskt att bara stå och lyssna på dem. Min plan är att stå så några dagar nu och sen kommer jag börja lägga drypande kommentarer också. Jag lyckades ta mig in på linjen en gång igår och sa något, och vilken uppståndelse det blev!

"Har vi en sommarjobbare på tråden?"
"Hur fick hon tag i lurarna?"


Detta kommer bli en bra sommar.

jossefinast Kommentarer (1)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer