Därför är maskinbrudar lite bättre...

Läst i solo:

Enligt en undersökning så älskar män kvinnor klädda i rött, så mycket att de till och med är mer benägna att bjuda ut en tjej om hon är rödklädd. Det anses bevisat att rött får män att tänka på sex och att de följaktligen är deras favoritfärg nummer ett.

jossefinast Kommentarer (0)

vuxna män gör saker tillsammans

Oj vad längesen det var nu. Har varit fullt upp på bokrean, och jag trivs. gillar när det händer mycket, men ramförallt älskar jag mitt jobb! Och alla böcker. Vet dock inte när jag ska ha tid att läsa allt jag köpt på mig. Till att börja me ska jag städa min bokhylla.

Igår hade vi phösmöte här. Mätte bland annat oss till våra kostymer. Det blev många skratt om man säger så.


mäta grenen...

jossefinast Kommentarer (0)

snöOscar

Jag är grymt trött. Men ändå sitter jag uppe. Tittar på alla fina klänningar på oscarsgalan. men jag lär snart gå och lägga mig.

Igår natt hade vi snöbollskrig. Jag förlorade hela tiden. All den nya snön fastnade under skorna, så jag halkade mest hela tiden. Och självklart blev jag då ett lätt byte att brotta ner. Har ingen aning om hur många gånger jag mulades, men kul var det ändå.

Imorgon ska jag jobba. Börjar vid 10 sen ska jag och Jesper ha möte på kvällen.

jossefinast Kommentarer (1)

förkyld? javisst

Dags för en uppdatering här, eller vad säger ni?

Nu är jag äntligen hemma igen. sitter och väntar på att Ztefan ska komma med pizza och ostbågar. Men iaf. Veckan i Romme vart rolig och jag har inte skrattat så mycket på länge. Jag har lärt mig att femtonåringar låter väldigt mycket, lyssnar på dålig musik, och många av dem är väldigt korkade.

Skidåkningen var fin. riktigt fin. Snön var underbar och temperaturen låg mellan -5 och -10. Jag gjorde enbart en vurpa och vann faktiskt några gånger i chicago.

Igår var det styrelseutbildning på kåren och middag på kvällen. Bastu, pool och gratis öl. efterfest här. Som vanligt då med andra ord.

Kommer mer sen:)

och kom ihåg, Somna inte med kuken!

jossefinast Kommentarer (0)

Och imorgon åker jag till Romme

Jag vet att jag borde skriva något. Men jag har iaf haft en helt underbar helg med massa trevliga och galna Phös.

jossefinast Kommentarer (0)

Överphöshelg

Nu har jag hittat lite bilder från helgens äventyr. Dock kan jag inte berätta allt för mycket om vad som sades och gjordes där ute i höörs skogar, då mycket är hemligstämplat. Men bilderna kan ni få:


Vi drack mycket öl...


Vi hälsade på kerstin


Var allmänt söta


Sjöng Conny


Och hade jävligt roligt

jossefinast Kommentarer (0)

sussa sött

Nu blev jag jättetrött. Därför ska jag bara diska upp, sen är det sovdags

jossefinast Kommentarer (0)

Jag vill fotas!

Idag halkade jag in på en blogg som för tillfället anordnar en fototävling. HÄR

Jag fotades ju med emelie i september förra året och jag verkligen älskade det! Så jag hoppas nu på att få fotograferas med en annan fotograf. *håller tummarna*


Följ min blogg med bloglovin

jossefinast Kommentarer (0)

morgonstund ha ruin i mun

Nu sitter jag här med mitt kaffe. Ska snart sticka ner till stan och mammas jobb för att kämpa vidare med arkiveringen av alla deras pärmar. Jag har nu under morgonen suttit och mailat runt massa angående phöset och ringt runt på bekostnad av kongresscentrum. som jag sagt tidigare: om jag inte redan har en personlighetsklyvning, så har jag nu alla chanser att utveckla en.

Just nu håller jag och emelie på att skriva ihop en inköpslista från IKEA, eftersom hon ska dit nu i helgen.Livsfarligt är vad det är. det kommer nog inte bli något billigt kalas... Jag kommer alltså ha ca noll kronor på kontot sen. Tur jag ska iväg hela nästa vecka utan möjlighet att göra av med så mkt pengar.

jossefinast Kommentarer (0)

Tjuvlyssning

Som jag skrev innan har jag jobbat på akademibokhandeln idag. En sak som är rolig med att jobba där är alla barn man får se. Idag var det en liten flicka på kanske 5 år och hennes pappa som stod och skulle betala. Hon pekar på insamlingslådan vi har:

Flickan: Är det till fattiga länder?

Pappan: Ja

Flickan: Men det är svenska pengar i den. Det använder man inte i fattiga länder.

Så sött:)

jossefinast Kommentarer (1)

I en öde butik

Nu är jag hemma från jobb på akademibokhandeln och idag var väldigt lugnt. Jobbar 12 timmar till här denna veckan och 8 timmar hos mamma, så jag är duktig nu.


Dock känner jag mig mindre duktig då jag gång på gång blir så illa tvungen att läman återbud till fotbollsträningen. Nu är det på grund av den jävla hostan och allt slem som inte vill försvinna. Och nästa vecka är det skidresa till Borlänge med fritidsgården ute på väster som gäller. Ser fram emot det.


Men nu ska jag städa lägenheten. Tänkte överraska emelie.

jossefinast Kommentarer (0)

Slutet på veckan

Nu är jag hemma efter en helt otroligt rolig helg med ÖPK (Överphöskollegiet). MYcket öl och lekar, men även skogspromenad och planering. Vi lyckades få ihop gasquerna till slut och massa annat diskuterades. Jag tror detta kommer bli den bästa nollningen någonsin.

Jag kommer antagligen nu i veckan berätta
lite små anekdoter från denna helg och förhoppningsvis får jag lite foton från Kajsa också, som jag kan liva upp bloggen med.

Den här veckan har i stort sett varit bra. Har jobbat en del och haft mycket roligt. Det har varit många nya vänner och mycket skräpmat. Helgen var ett perfekt avslut och imorgon är det ny vecka och nya tag. Det är jobb måndag - torsdag och på fredag åker vi iväg på Phöshelg. Och den kommer antagligen bli lika bra, kanske till och med bättre. Men nu är det dags att sova.

jossefinast Kommentarer (1)

Våghals

Igår fyllde Brange år.Han fick ett spela av oss kallat Våghals. Detta spelades såklart direkt. Det var en variant av sanning eller konsekvens. De flesta av kånkakorten gick ut på att man skulle skicka ett sms till två personer. Jag fick göra det några gånger.

SMS nr 1
Jag har blivit erbjuden penetration. Vet du vad det är? tycker du jag ska tacka ja?

Svar:
Jesper: inte riktigt men enligt nationalencyklopedin betyder det när en man för in sin penis ikvinnans slida. Men enligt min erfarenhet är det inte att leka med, men bör verkligen ta i beakthet. sägs vara livets kall...

SMS nr 2

Jag tvekar över min sexualitet. Vad tycker du jag ska göra?

Svar:
Jonthe: Josse kör bara
Felicia: Var det ett erbjudande? Bara att komma hit!

Jo. Det blev roligt. Det blev galet. Och emelie var... glad i hatten?!

jossefinast Kommentarer (0)

Löpning?

Ni som känner mig vet hur fruktansvärt impulsiv jag är.

Just nu sitter jag och emelie och diskuterar huruvida vi ska bli grymma löpare och springa massa coola lopp runtom i världen. Hur coolt hade det inte varit att springa ett lopp där 9 av kilometerna går uppe på kinesiska muren? Eller ett etapplopp med fem etapper vid himalaya? Ascoolt!

Tror ni jag har disciplinen?

jossefinast Kommentarer (0)

Lifehouse - somewhere in between

Vaknade idag med en klump i magen. Hade denna låten på hjärnan. Säger inte mer.
I can't meet Losing sleep over this No I can't And now I cannot stop pacing Give me a few hours I'll have this all sorted out If my mind would just stop racing Cause I cannot stand still I can be this unsturdy This cannot be happening This is over my head But underneath my feet Cause by tomoroow morning I'll have this thing beat And everything will be back to the way that it was I wish that it was just that easy Cause I'm waiting for tonight Been waiting for tomoroow I'm somewhere in between What is real Just a dream What is real Just a dream What is real Just a dream Would you catch me if I fall out of what I fell in Dont be surprised if I collapse down at your feet again I don't want to run away from this I know that I just don't need this

jossefinast Kommentarer (0)

Roliga mormor

Jag har världens roligast mormor. I söndags var vi och åt på Gräddhyllan, Familjen och mormor. Hon beställde in en päroncider, en sån där stark ni vet. Johanna (16 år) frågar om hon får smaka. Mormor häller upp ett fullt glas åt henne.

Mamma: Hon är faktiskt minderårig
Mormor: Men ge lite till Linnea då...

För att förstå det roliga i denna situation måste man då veta att Linnea är bara 12 år.

Och förresten har jag fått veta att en av mina trogna läsare är just mormor. Det tycker jag är lite roligt

jossefinast Kommentarer (0)

Superbowl och förkylning

Idag är jag trött. Under den här helgen har bristen på sömn varit stor. MEn det har det definitivt varit värt. Nådastöten i sömnbrist kom igår då Emelie bestämt att det skulle vara Superbowl-natt hemma hos oss. Väldit trevligt. Hon gjorde kycklingvingar, salsadipp och ällde upp chips. Det var väldigt mysigt, men det blir ju samtidigt lite jobbigt när man vet att man ska vara på jobbet 8 dagen efter. Så jag höll mig bara vaken till 1 innan jag gick och la mig. Men usch vad jobbigt det var ändå att ta sig upp i morse.

Jag har dessutom dragit på mig en förkylning som satt sig på stämbanden. Kan inte prata och hostar hela tiden. Det börjar luta åt att inte träna idag... heller. Det känns dumt att missa så mycket, men känns som att jag inte riktigt har något val.

jossefinast Kommentarer (0)

Jag diggar digJag har sagt det innan. men jag tycker hon är cool, min lillasyster

jossefinast Kommentarer (1)

Följ ballongernaHelgen har varit helt crazy. Mycket mer än så behöver jag nog inte säga. I fredags hade vi inflyttningsfest här och utgång på hallands. Somnade vid halv fem och två timmar senare var det till att gå upp och baka scones. Anledningen till detta var att det igår var storskifte på maskin, sm började redan 9 på morgonen med sillfrukost, och jag hade tydligen lovat mitt phös en förfrukost hos mig med nybakade scones.

Skiftet var väldigt roligt och sittningen slår det mesta! Dock blev det för första gången på länge ingen efterfest, men det behövdes knappast.

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer