Tandemstafetten 2008

image56Det har jag ju helt glömt bort att berätta! Idag köpte vi biljetter, Jag Micke, Sofia och John. Ska bli så roligt. När vi kom ner till styrelserummet hade Micke redan tagit platser till oss i kön som tur var, för annars hade det nog varit kört. Fanns nämligen bara 20 biljetter kvar. men våra vassa armbågar och bästamda som vi var så lyckades vi!

Jag antar att många av er inte har en aning om vad tandemstafetten är, så tänkte förklara det nu:


Även detta, precis som valborgsfirandet i Lund jag berättat om tidigare, är en sån där typisk student-grej. Tandemstafetten går ut på att man med antingen en nation eller sin sektion åker till Göteborg i buss sedan är det stafett i tandemcykel ner till lund. Man åker upp på fredagen och samlas mitt i göteborg för att starta stafetten på kvällen. första etappen bär av till IKEA kollered där det är utedisco på parkeringen. såhär fortsätter det hela natten och lördagmorgonen och så kommer man ner till lund igen mitt på dagen någon gång, beroende på hur cyklandet gott.

Detta tjobanget involverar en hel del bussar och ett stort antal festugna studenter. Vi som åker med Maskinsektionen betalar 550 kronor för ett partypaket där ALLT ingår. resa, mat, tröja och dricka. Och vi ska ha sååå roligt! Tyvärr fanns inga sträckor av lagom svårighetsgrad kvar när vi kom fram, så vi skippar hela den där biten med att cykla och håller oss till att festa och heja på de andra.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer