Mitt i veckan

Det låter kanske som en klyscha att "det går i ett och just nu har jag så himla mycket" men precis så är det. JAg jobbar just nu väldigt långa dagar för att hinna med allt. Vid sidan av det håller vi såklart på med huset, just nu planeras det för köksrenovering till våren. Vi ska även avsluta renoveringarna på ovanvåningen. Där är lite foder och lister kvar. Och element. 
Ovanpå det så har vi även börjat planera för vårt bröllop. Parallellt med allt detta fortlöper min rehabiliteringsträning för att kunna komma tillbaka till fotbollen strax efter årsskiftet. Jag trivs med mycket att göra, men jag måste erkänna att just nu är det kanske lite i mesta laget. Men det är när jag känner så som jag sätter mig med min stickning. Släpper alla andra krav och bara fortsätter på min tröja. I helgen var jag iväg med min mamma på syfestivalen och köpte nytt garn och blev inspirerad. Jag köpte även på mig en uppsättning verktyg för att tillverka smycken och annat med stansade tecken. Det är superkul och jag har redan skickat iväg en beställning för att kunna göra mer. Det här känner jag att jag kommer fortsätta med och utveckla, för det är så superkul. Det är bara det där med tiden... 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer