Balans i vardagen

Vissa dagar tar bara energin slut. Måndagar brukar vara en sådan dag, och det hör väl ganska mycket ihop med att man inte vilar på mycket på helgen som man borde. Igår var inget undantag, utan det var en sån där energilös måndag. 
 
Det var himla svårt att komma upp ur sängen, tror att jag lyckades snooza i en och en halv timme innan jag till slut släpade mig upp. en timme snenare än planerat var jag på jobbet och sedan var det bara att köra ända fram tills det var dags att åka till sjukgymnasten. Jag tog under dagen det korkade och omogna beslutet att varken äta frukost eller luch, för att hinna med vad jag skulle innan det var dags att åka för dagen, och visst jag hann, men det är ju inte konstigt att energin tryter om allt du fått i dig är fyra koppar kaffe och en banan.

Passet hos sjukgymnasten gick trots allt relativt bra, men visst, den där sista energikicken saknades ju. Men jag tog mig igenom det och klarade även högre vikter på vissa övningar, så det känns som att det går framåt. Men efter passet var jag nära på att svimma av utmattning. Väl hemma greppade jag pågen och de rebattkuponger som kommit från MAX och körde ner till stan och åt burgare. 
 
Idag säger vi gör om gör rätt. Extra tidigt på jobb, åker hem till lunch för att jobba hemifrån och ta hand om hunden och sen ett frisörbesök ikväll. 
 
 
Ja, ni hör ju själva. Balansen finns inte riktigt där. Just nu känns det väl lite som att man inte hinner med att göra något fullt ut, utan det är bara precis att man hinner med precis vad som måste, på alla plan. Och det blir inte bättre av at tjag helt tappat inspirationen till matlagning och kosthållning. Anledningen till det skyller jag på att vi nu har börjat planera det framtida köker, och det gör att man inte vill vara i närheten av det som det är nu. 
1 a n n i k a:

skriven

Mums :D

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer