Börjar om igen

Jag sitter i bilen på väg hem från matchen. Matchen jag var supertaggad inför. Vi hade funderingar på att jag bara skulle stå en halvlek, men eftersom knät känts bra körde vi på hela matchen. 

Första halvlek flöt på rätt bra för min del förutom att jag släppte in en skitmål där jag tabbade mig totalt. Men annars några bra räddningar och utsparkar. Insparkarna var lite sisådär. 

I andra halvlek fortsatte det ungefär likadant, fick va med rätt mycket i spelet. Fick en bakåtpassning där deras anfallare löper mot mig och i skottögonblicket när jag ska dra iväg den får jag en liten smäll så att knät hamnar i obalans och jag drar sönder drt igen. Det känns hopplöst nu. Jag är sur och irriterad. Jag bara hoppas det inte är så farligt. Men just nu gör det skitont. 


Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer