Planen

Så okej, ni som tittat in här förr ser att här (äntligen) hänt lite saker. I samband med det nya utseendet på bloggen ska här också tas nya tag. Jag har precis påbörjat min nya resa.
 
När jag drog sönder knät för tredje gången inom ett år och fick konstaterat att korsbandet var av och att det enda att göra för att få tillbaka full styrka var operation kände jag: äntligen! 
Det kanske låter konstigt men jag kände på något sätt att äntligen är det på ritkigt och jag får e chans att faktiskt bygga upp något från grunden och inte bara rehabbträna för att några månader senare slå upp allt igen. Chansen att börja om med tydliga mål för min träning och mitt liv. En möjlighet att en gång för alla ge allt för fotbollen och bli så bra jag bara kan. 
 
Så med detta inlägg vill jag välkomna er till min nya resa. Min resa tillbaka och vidare. Det är nu det gäller. 
 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer