6v post op

Idag var det dags för återbesök hos läkaren, 6veckor efter operation. JAg började dock morgonen hos sjukgymnasten klockan 9 där jag tränade efter mitt nya program. vi kommer lägga till och ändra öningar allt eftersom jag blir starkare. Det känns superbra att ha kommit igång lite hårdare med tränigen nu och att faktiskt svettas när man tränar. 
 
Väl hos läkaren gick det snabbt. Jag var in och ut på ortopeden på 10 minuter och fick med mig beskedet att allt såg bra ut och att jag ska träna på och lyssna på min sjukgymnast. Och det var ju faktiskt väldigt skönt att höra. 

Detta innebar att till lunch hade jag hunnit med allt som var planerat för idag och resten av dagen harhittills spenderats i solen i trädgården Och sedan i sofan med benet i högläge. Nu tänkte jag dock ta eftermidagen till att planera min träning för de kommande dagarna. ästa pass hos sjukgymnasten är inte förrän på måndag, så nu ska jag visa att jag faktiskt kan själv också.  
 
 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer