Uppdatering

I förra inlägget, som jag skrev för ca 2 veckor sedan skre jag om hur jag skulle komma igång med träning och allt igen. Sedan har det igen varit tyst. Jag tänkte nu bara berätta att jag har faktiskt kommit igång. Jag har förlikat mig lite mer med tanken på att mit knä är totalt pajj, men försöker göra det bästa av situationen. Jag tränar 2-3 dagar i veckan pluss rehabb hemma. 

 
Jag håller på med ett litet projekt här till bloggen, ni kommer upptäcka när det är klart, men det dröjer ett litet tag till. Ska få klart ett sovrum först. 

jossefinast Kommentarer (0)

Dags för comeback

Nu börjar det, min resa tillbaka. Jag har vridit och vänt på allt som hänt, men det enda som jag riktigt säkert vet är att jag ska spela fotboll igen. Inte den här säsongen kanske, men nästa. När jag kommer tillbaka ska jag vara på topp och bättre och framförallt starkare än någonsin. Med det sagt är det också givet att det kommer krävas en himla massa jobb. 
 
För att komma igång har jag i samråd med min sjukgymnast nu planerat hur träningen skall se ut de närmaste veckorna och imorgonbitti är det jag som gör comeback på gymmet. 
 
Det är mysigt på soffan med hunden också, men nu är det dags att röra på fläsket.

jossefinast Kommentarer (0)

Ledsen, Förtvivlad och Trasig

Det har hänt en del. En del som gjort att jag lite tappat sugen till det mesta. Jag behöver lite tid för att bryta ihop just nu för att sedan komma igen. Jag återkommer här snart. Och då kommer den här bloggen handla om min resa tillbaka. För jag ska tillbaka. Jag är inte klar än. Varken med fotbollen, träningen eller livet. Jag har mycket kvar och ge. Mitt korsband ska bara också vara med på banan... 

Jag visar två facebookposter för er här nedanför för att ni ska förstå lite vad som hänt sen senaste inlägget. 

 
 
 
 
 
 

jossefinast Kommentarer (1)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer