Linas nudelsallad

Jag har nog sagt det tidigare, men det tåls att sägas igen. Linnas inspirationskasse, vilken grej! Varannan vecka får vi hem en kasse med ingredienser till 3 rätter (4 portioner) och recept. Detta gör att man får testa ny mat man alrig kommit på att laga själv, man slipper även planera mer än att man ska ställa sig och laga maten och man slipper gå och handla. 

Andra rätten för veckan blev asiatis nudelsallad med papaya och kalkonfärs. Fantastiska smaker medvitlök, lime, chili och soja. 
 
Att ha Linas matkasse varannan vecka gör att det blir mycket lättare att äta strukturerat och matlådorna till lunchen får man ju på köpet. Det blir inte nödlösningar vad och ur man ska äta, utan det finns alltid bestämt redan. Borde dock bli bättre på det även de där veckorna utan linas... 
1 JUNITJEJ:

skriven

Vad det ser gott ut!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer